24 Ιουλίου, 2024
  • 24 Ιουλίου, 2024

Έρχεται για τις 12-13 Αυγούστου του “Πρωταράς ΟΠΑΠ 3Χ3″

By on 12 Αυγούστου, 2016 1 9927 Views

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα πρώτα δύο «ΟΠΑΠ 3×3» που πραγματοποιήθηκαν σε Πάφο και Λάρνακα, ήρθε η σειρά του Πρωταρά να φιλοξενήσει την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, στις 12 και 13 Αυγούστου.

Αυτή θα είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά όπου θα πραγματοποιηθεί το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3», στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται πως χιλιάδες φίλοι της καλαθόσφαιρας να δώσουν το παρόν τους και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

H διοργάνωση του «ΟΠΑΠ 3×3» χρόνο με τον χρόνο γίνεται πιο εντυπωσιακή, ενώ σε αυτή συμμετέχουν καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες από ολόκληρη την Κύπρο, με σκοπό την πρωτιά και την διεκδίκηση μίας θέσης για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό «3×3 Challenger» της νέας περιόδου.

Η ομάδα με την καλύτερη συνολική βαθμολογία από όλα τα φετινά «ΟΠΑΠ 3×3» στην κατηγορία των Ανδρών, θα ταξιδέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στο εξωτερικό για να συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά, με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.

Οι κατηγορίες που θα συμμετέχουν στο «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» είναι οι Άνδρες (24 ομάδες), Γυναίκες (6 ομάδες) και Άνδρες κάτω των 16 ετών (8 ομάδες). Σημειώνεται πως θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις ομάδες που θα δηλώσουν πρώτες συμμετοχή.

Το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στους αθλητές του 3×3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

Για εγγραφές ΕΔΩ .