27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Στο ΡΙΚ οι μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

Στο ΡΙΚ οι μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

By on 12 Αυγούστου, 2016 0 1246 Views

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ενημερώνει για την μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016.

Περισσότεροι από 10.500 αθλητές από 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα διεκδικήσουν μετάλλια αλλά και θα έχουν την τιμή της απλής συμμετοχής στους Αγώνες.

Συνολικά τα αθλήματα στο Ρίο ανέρχονται σε 28 και θα διεξαχθούν σε 33 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην πόλη των αγώνων και σε πέντε επιπλέον στάδια (Σάο Πάολο, Μπέλο οριζόντε, Σαλβαδόρ, Μπραζίλια, Μανάους) για τις ανάγκες του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Τόσο η τελετή Έναρξης όσο και αυτή της Λήξης των Αγώνων θα φιλοξενηθούν στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά.

Οι μεταδόσεις από το ΡΙΚ θα γίνονται κυρίως από το ΡΙΚΔΥΟ και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας ΡΙΚHD ενώ κάποιες φορές η μετάδοση θα γίνεται από το ΡΙΚ ΕΝΑ.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα αρχίζουν νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται τις πρωϊνές ώρες. Οι επαναλήψεις θα μεταδίδονται από τις 9 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι και νωρίς το απόγευμα.

Πέρα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις η Αθλητική Υπηρεσία του ΡΙΚ θα κρατά ενήμερους τους φίλους των Ολυμπιακών Αγώνων με συνεχή πληροφόρηση μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.