22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΒΟΛΕΪ
  • Beach Volley U19 (Women): Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Βραζιλιάνες Duda και Victoria

Beach Volley U19 (Women): Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Βραζιλιάνες Duda και Victoria

By on 12 Αυγούστου, 2016 0 23528 Views

Χόρευαν στην κυριολεξία σάμπα στην άμμο των Φοινικούδων οι Βραζιλιάνες Duda και Victoria στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley U19. Οι δυο Βραζιλιάνες επιβεβαιώνοντας την κλάση τους κέρδισαν τις Ολλανδέζες Daalderop και Van Driel με 2-0 σετ μετατρέποντας τον τελικό σε απλή διαδικασία, κατακτώντας τον τίτλο.

Η διαφορά κλάσης ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις δυο Βραζιλιάνες να κάνουν ότι θέλουν στην άμμο. Η Duda και η Victoria έλεγξαν από την αρχή μέχρι το τέλος τον αγώνα και κέρδισαν απόλυτα δίκαια.

Στο πρώτο σετ δεν άφησαν τις Ολλανδέζες να πάρουν ανάσα και βγάζοντας εντυπωσιακές φάσεις και κομπίνες κέρδισαν το πρώτο σετ με 21-14. Οι δυο Ολλανδέζες παρά τη δύναμη τους στο φιλέ δεν κατόρθωσαν να αντιδράσουν. Εντυπωσιακές
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε ο αγώνας στο δεύτερο σετ με τις Duda και Victoria να υπερέχουν παντού. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας. Η κομπίνα που έστησαν στο φιλέ με την Victoria να καρφώνει διαγώνια δεν είχε αντίδοτο με συνέπεια οι Βραζιλιάνες να είναι κυρίαρχες. Με τον τρόπο αυτό κέρδισαν το σετ με 21-15 τον αγώνα με 2-0 και τον παγκόσμιο τίτλο.

Το κεντρικό γήπεδο στις Φοινικούδες ήταν κατάμεστο, ενώ έξω από το γήπεδο στήθηκαν γιγαντοοθόνες για το κοινό.

Πηγή: volleyball.org.cy