22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

H αναγνώριση και η πίστη του Ν.Παναγιώτου

By on 17 Οκτωβρίου, 2016 0 1236 Views

 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή Μιχάλης Ανδρέου μίλησε στο super sport fm για τη νίκη επί του Απόλλωνα και ανέφερε αρκετά που θα συζητηθούν:

«Ο Ερμής έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη δεν πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε με την Καρμιώτισσα».

Για αστάθεια στην απόδοση: «Είμαστε μια νέα ομάδα και είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια, ίσως εκείνη η εμφάνιση με την Καρμιώτισσα να μας έκανε και καλό…»

Για προπονητή: «Ο Νίκος κέρδισε κατά κράτος, τον αντίπαλο προπονητή, κάποια φάση στο 80’ στο χθεσινό παιγνίδι, κάποιος οπαδός μας στην κερκίδα γύρισε και είπε στον προπονητή μας, να «μαζέψει» τους παίκτες και είναι καλός και ο βαθμός. Του απάντησε ότι… «εγώ θα κερδίσω το παιγνίδι». Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του και τη θέληση για διάκριση».

Για νεαρό Αλεξίου: «Ο Αλεξίου είναι από τα σπλάχνα του Ερμή. Δόθηκε δανεικός σε Αλκή και Ελπίδα, είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι για το νεαρό και έχει να δώσει πολλά».

Για πρόεδρο: «Ήταν ο λόγος που η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη στην επανάληψη. Οι ποδοσφαιριστές είπαν στον πρόεδρο, του υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να γυρίσουν το παιγνίδι και να του αφιερώσουν τη νίκη. Στο τέλος χαρήκαμε όλοι μια μεγάλη νίκη, έχουμε όμως πολλή δουλειά, προσγείωση από όλους, έχουμε τώρα την Ανόρθωση, δεν παρασυρόμαστε από την κατάσταση που βρίσκεται, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».  

Για Μαρτίνιουκ: «Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που με τα δικά του προσωπικά προβλήματα, είναι από τις περιπτώσεις που υποκλίνεσαι, είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας. Ο προπονητής επέμενε πάρα πολύ για την απόκτηση του, ελπίζω να είναι καλά αυτός και η οικογένεια του και να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια, τα δίνει όλα στο παιγνίδι».  

Για τον στόχο: «Ο στόχος της εξάδας είναι αδιαπραγμάτευτος. Βλέπουμε παιγνίδι με παιγνίδι, θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς και από μεγάλες ομάδες».

Για αγωνιστικά: «Με τον Μιούλερ έγινε μια κακή διάγνωση, δεν έχει προχωρήσει η αποθεραπεία του, ο Σίργκι ήταν έτοιμος αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει ο προπονητής τη συμμετοχή του, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι, επανήλθε και ο Άλμπα, είχε και την πρώτη του παρουσία ο νέος μας τερματοφύλακας».