26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Χωρίς οίκτο η Τσέλσι 4-0 την άθλια Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο

Χωρίς οίκτο η Τσέλσι 4-0 την άθλια Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο

By on 23 Οκτωβρίου, 2016 0 1023 Views

Στην επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Ζοσέ Μουρίνιο άκουσε ρυθμικά το όνομα του από τους οπαδούς της Τσέλσι για τους λάθος λόγους. Για λόγους οίκτου λίγο μετά το 4-0…
Tο ματς ήθελε περίπου ένα τέταρτο για να λήξει και όλο το γήπεδο ξαφνικά άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο. Όχι δεν ήταν λόγω νοσταλγίας, ούτε σκέφτηκαν ξαφνικά οι οπαδοί της Τσέλσι να αποθεώσουν τον προπονητή που τους άλλαξε επίπεδο, αλλά έφυγε κυνηγημένος από το Λονδίνο. Ήταν για λόγους οίκτου. Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο ακούστηκε ειρωνικά από την μπλε κερκίδα, λίγο μετά το 4-0 από τον Καντέ, ζητώντας έλεος για τον special one που στην επιστροφή του μέρη που αγαπήθηκε όσο λίγοι υπέστη μία από τις πιο βαριές προπονητικές του ήττες!

Σε 16 χρόνια προπονητικής καριέρας και 779 επίσημα ματς στους πάγκους, ο Πορτογάλος τεχνικός μόλις 5 φορές έχει δει τις ομάδες του να δέχονται 4+ τέρματα. Τόσο σπάνιο ήταν αυτό που συνέβη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την συμφορά να… μυρίζει από το πρώτο λεπτό.

Για την ακρίβεια από τα 29 δευτερόλεπτα, αφού τόσα χρειάστηκε ο Πέδρο να εκμεταλλευτεί την λάθος έξοδο του Ντε Χέα και να ανοίξει το σκορ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό!

Η άθλια αμυντική συμπεριφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε σε μία φάση που αποτελεί σπεσιαλιτέ του special one. Σε εκτέλεση κόρνερ, οι παίκτες της Τσέλσι έπαιξαν βόλεϊ εντός περιοχής, με τον Κέιχιλ να κάνει σαν σε προπόνηση το 2-0 (21’).

Το μοναδικό πράγμα που μπορούσαν να πουν στο πρώτο μέρος οι κόκκινοι διάβολοι είναι κάποια παράπονα για την μη αποβολή του Νταβίντ Λουίζ σε σκαριά πάνω στον Φελαϊνί.

Το σχήμα με τους τρεις στόπερ της Τσέλσι συνέχισε να γεμίζει περισσότερο το γήπεδο, την ώρα που η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων έμοιαζε με… ακούνητες καρέκλες.

Ο Εντέν Αζάρ (62’) ολοκλήρωσε με διαγώνιο σουτ ένα εντυπωσιακό συνδυασμό για το 3-0, ενώ γκολ έβαλε μέχρι και ο Ν’ Γκολό Καντέ! Ο Γάλλος αμυντικός χαφ βρήκε και τα έκανε, αφού με απίστευτη κοφτή ντρίμπλα γελιοποίησε τον Σμόλινγκ για το 4-0 (70’) σε μία από τις πιο ηδονικές βραδιές για τους οπαδούς της Τσέλσι που βρίσκουν στο πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε τον επόμενο προπονητή που γοητεύει το μυαλό τους…