12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ έτοιμο για τον τελικό της πρόκρισης!

By on 2 Νοεμβρίου, 2016 0 1100 Views

Πανέτοιμο για την πρόκληση του αγώνα με την Γιανγκ Μπόις είναι το ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος μίλησε στην δημοσιογραφική διάσκεψη.

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Θα πρέπει να παλέψουμε σαν να είναι τελικός. Θα πρέπει να υπάρχει ένταση, πάθος και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Κρίστιανσεν.

Αν μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία…

«Στην Ευρώπη και στην Κύπρο παίζουμε πάντα για τη νίκη. Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι υποχρέωση μας να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Αν δεν πάρουμε τη νίκη, είναι σημαντικό να μην χάσουμε και να διατηρήσουμε τις αποστάσεις».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον αγώνα στην Ελβετία και αν τακτικά μπορεί να αλλάξει κάτι…

«Τη διαφορά στην τακτική θα την δούμε αύριο. Είναι σημαντικό να αλλάξουμε την στάση μας και τη συμπεριφορά μας σε σχέση με αυτή που είχαμε στην Ελβετία. Δεν είναι δικαιολογία που παίζαμε σε πλαστικό χορτοτάπητα, αλλά ήταν ένας παράγοντας. Αύριο θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου και αυτό θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και την κατοχή».

Για το γεγονός ότι η Γιανγκ Μπόις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση…

«Έχουμε δει όλα τα παιχνίδια που έκανε από την μέρα που τους αντιμετωπίσαμε. Πέτυχαν μεγάλες νίκες και σκόραραν πολλά γκολ, όμως πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι ο αυριανός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν».