27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Αυτό που έκανε η ΑΕΖ με την ΑΕΛ μας κράτησε σε εγρήγορση»

«Αυτό που έκανε η ΑΕΖ με την ΑΕΛ μας κράτησε σε εγρήγορση»

By on 4 Νοεμβρίου, 2016 0 681 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για την ομάδα του γενικότερα και για το παιχνίδι με την ΑΕΖ ειδικότερα.

«Αυτό που έκανε η ΑΕΖ με την ΑΕΛ μας κράτησε σε εγρήγορση. Θέλουμε να πάμε στην διακοπή με επιπλέον τρεις βαθμούς και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε» είπε αρχικά για το αυριανό παιχνίδι» είπε αρχικά.

Και να πάτε και με καλές προϋποθέσεις στα ντέρμπι…
«Θα έρθει η ώρα που θα δούμε και τα ντέρμπι, εμείς θέλουμε αύριο να πάρουμε τους βαθμούς και δουλέψαμε και το πλάνο που θα δουλέψουμε στην διακοπή η οποία έρχεται σε ένα καλό σημείο για να διαχειριστούμε το ρόστερ μας»

**«Το παιχνίδι με την ΑΕΖ είναι από αυτά που το κύριο ζητούμενο είναι να κερδίσεις. Μπορεί να έρθει μια μέτρια εμφάνιση και να πάρεις αποτέλεσμα και να κάνεις μια καλή εμφάνιση και να μην το πάρεις., Αν συνδυάσουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση θα είναι ότι καλύτερο για εμάς. Αξιολογούμε την ομάδα και ξέρουμε τους τομείς που επιβάλλεται να βελτιώσουμε. Για εμάς είναι σημαντικό να αυξάνουμε σταδιακά τα καλά χρονικά διάστημα και αυτό θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια. Αυτός είναι ένα από τους βασικούς μας στόχους, να αποδίδουμε την εικόνα που θέλουμε σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

**«Οι ομάδες που έχουν σταθερό κορμό 3-4 χρόνια έχουν περισσότερες πιθανότητα να υλοποιήσουν τους στόχους τους από αυτές που αλλάζουν ολοκληρωτικά κάθε καλοκαίρι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ομαδικά και ατομικά ο κάθε παίκτης»

**«Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με σημερινή προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινώσουμε την αποστολή».