26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι

By on 4 Νοεμβρίου, 2016 0 720 Views

Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Εκτός έμειναν Τρουγιόλς και Τομάς, μέσα ο Τέτε.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε σήμερα (28/10) η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 05/11, 19:00).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Tomas, o Truyols λόγω ενοχλήσεων και ο Μιχαήλ, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα U21.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:13:00, 14:30-19:00) και το Σάββατο (09:00-16:00) και ακόλουθως οι εισόδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό για δική του διευκόλυνση, όπως προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του από τα Γραφεία του Σωματείου και να προσκομίσει την πολιτική του ταυτότητα και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα του ζητηθούν, στα πλαίσια της βάσης δεδομένων που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πωλούνται στις εισόδους του γηπέδου κουπόνια εισφοράς των 10 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας πιστών φιλάθλων της ομάδας, με παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επιπρόσθετα το Σωματείο μας θα συνεισφέρει ισόποσο ποσό με αυτό που θα μαζευτεί από τα κουπόνια εισφοράς.

Καλούμε τον κόσμο μας να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να συνεισφέρει για αυτό τον ιερό σκοπό. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι θα ανακοινωθούν αργότερα.