27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ:Στα τελευταία είκοσι λεπτά οι παίκτες μου δεν είχαν δυνάμεις

ΠΑΜΠΟΣ:Στα τελευταία είκοσι λεπτά οι παίκτες μου δεν είχαν δυνάμεις

By on 5 Νοεμβρίου, 2016 0 896 Views

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, κάνοντας παράπονα για το πρόγραμμα της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΑΕΚ για το υπέροχο γήπεδο που έκαναν στη Λάρνακα. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως το περιμέναμε. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ.

Η ΑΕΚ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κινδυνέψαμε καθόλου και προσπαθήσαμε να βγούμε με αντεπιθέσεις για να σκοράρουμε. Παίξαμε σε έξι μέρες τρία παιχνίδια. Μας έβαλαν να παίξουμε Κυριακή με την ΑΕΖ, την Τετάρτη στο κύπελλο και το Σάββατο με την ΑΕΚ. Στα τελευταία είκοσι λεπτά οι παίκτες μου δεν είχαν δυνάμεις.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα ρίσκαρε και εκεί που θα βγαίναμε στην κόντρα να πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ, δυστυχώς σε πέντε λεπτά δεχθήκαμε δύο γκολ ενώ σε όλο το ματς έκανε δύο σουτ.

Ρισκάραμε στο τέλος, αλλά για μας ήταν άδικο το αποτέλεσμα με τη συνολική εικόνα του αγώνα. Συνεχίζουμε, θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε πού θα οδηγηθούμε.