27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το δίλεπτο της οργής έφερε ανατροπή για την ΑΕΚ με υπέροχα γκολ!

Το δίλεπτο της οργής έφερε ανατροπή για την ΑΕΚ με υπέροχα γκολ!

By on 5 Νοεμβρίου, 2016 0 787 Views

H AEK βρέθηκε προ του φάσματος της πρώτης ήττας της στο πρωτάθλημα όμως οι αλλαγές του Ιντιάκεθ και το ρίσκο που πήρε στο τελευταίο ημίωρο έφεραν την ανατροπή και τη νίκη με 2-1. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Τζούνιορ μετά από κόρνερ. Στο β΄ ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή ωστόσο η ΑΕΛ είχε κλειστούς τους διαδρόμους και ευκαιρίες δύσκολα βλέπαμε…Είχε ρυθμό το παιγνίδι αλλά όχι ευκαιρίες μέχρι που ο Ακοράν με φοβερό σουτ ισοφάρισε και σε δύο λεπτά ο Τετέ που μπήκε αλλαγή με όμορφο γκολ πέτυχε το 2-1 χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμό στην κερκίδα αφού όχι όνο αντέδρασε και απέτρεψε την ήττα αλλά έκανε την ολική ανατροπή απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως η ΑΕΛ που έδειξε ότι δεν είναι τυχαία ψηλά.
Κράτησε καλά ωστόσο πλήρωσε το οργισμένο δίλεπτο της ΑΕΚ η οποία κτύπησε με το δικό της όπλο απέναντι στις κλειστές άμυνες. Το μακρινό σουτ του Ακοράν ο οποίος έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή την οποία ολοκλήρωσε ο Τέτε πριν συνέλθει η άμυνα της ΑΕΛ από η βολίδα του Ακοράν.
ΤΑ ΓΚΟΛ

35’ 0-1: Εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργιάδη και ο Τζούνιορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
79’ 1-1: Βολίδα έξω από την περιοχή από τον Ακοράν και η μπάλα στα δίχτυα!
83’ 2-1: Ο Τέτε με υπέροχο πλασέ στην περιοχή σκοράρει και γυρίζει το αποτέλεσμα!

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΕΚ: Μίνιο, Μουρίγιο (76′ Χαραλαμπίδης), Μοϊσόφ, Γκαρίδο, Ορτίθ, Λαμπάν, Μπόλιεβιτς (60′ Τέτε), Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Άλβες (84′ Καταλά).

ΑΕΛ: Ρομό, Σιέλης, Τζούνιορ, Φορτούνα, Αϊρόσα, Σοάρες, Νικολάου (87′ Μπουένο), Σόουζα (85′ Ουέλινγκτον), Γεωργιάδης (68′ Σαβανέ), Μέσκα, Αρουαμπαρένα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουρίγιο / Φορτούνα, Αϊρόσα

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου

4ος Διαιτητής: Χαράλαμπος Σκαπούλλης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου