11 Δεκεμβρίου, 2023
  • 11 Δεκεμβρίου, 2023

Το ΑΠΟΕΛ είναι σε πολύ καλή φάση

By on 7 Νοεμβρίου, 2016 0 1117 Views

Επάνοδος στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα για το ΑΠΟΕΛ, που κέρδισε με 4-1 την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. για τα θέματα των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νεκτάριος Πετεβίνος. Οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να πετύχουμε το ιδανικό, μετά τη νίκη επί της Γιανγκ Μπόις και μετά το Φαν Ντέι, κλείναμε ένα σημαντικό κύκλο αγώνων με την Καρμιώτισσα και θέλαμε να κρατήσουμε το ευχάριστο κλίμα, ήταν θέμα ποιότητας και σοβαρότητας η νίκη. Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και μέχρι το τέλος του χρόνου. Απόψε θα έχουν πάρτι οι οργανωμένοι, ενώ αύριο θα γίνει το Γκαλά Ντίνερ. Θα ανακοινώσουμε αργότερα τις επόμενες εκδηλώσεις. Θέλουμε να είναι ξεχωριστή αυτή η χρονιά και να την θυμούνται όλοι».

«Οι κορυφαίοι αθλητές θα αναδεχθούν στα 100 χρόνια ζωής, εκεί όπου θα γίνουν κάποια ξεχωριστά πράγματα. Στο Γκαλά Ντίνερ θα βραβευθούν κάποιοι αθλητές του ΑΠΟΕΛ, θα βραβευθούν επίσης οκτώ εμβληματικοί αρχηγοί, που δεν είναι εν ενεργεία πλέον».

Αγωνιστικό κομμάτι: «Πρέπει να είμαστε πολύ απαιτητικοί από μια ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει όμως να είμαστε και σωστοί για μια ομάδα που κλείνει μια σειρά από πολλούς αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, εμάς μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους, ποτέ δεν έδειξε στο παιγνίδι η ομάδα ότι δεν ήταν σοβαρή. Κάποια μικρή χαλάρωση μόνο όταν και ισοφάρισε η Καρμιώττισσα, αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε από μια ομάδα να παίζει για 90 λεπτά σε πολύ ψηλό επίπεδο. Στο β’ ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ πρόσφερε και καλό θέαμα».

Για Σωτηρίου: «Έχουμε παίκτες που είναι σε αγωνιστική φόρμα. Ωριμάζει ο Πιέρος και βελτιώνεται, πετυχαίνει σημαντικά και δύσκολα γκολ».

Για Αλωνεύτη και Μπρεσάν: «Είχαμε αρκετά κέρδη χθες. Ο Στάθης το είχε ανάγκη αυτό το γκολ κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι, το χάρηκε και ο Μπρεσάν το γκολ του, επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Για τον τραυματισμό του Μπερτόλιο: «Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, είναι μυϊκό το πρόβλημα».

Για αρχισκάουντερ και ανανεώσεις συμβολαίων: «Έγιναν δυο συναντήσεις και θα γίνει συνάντηση και με τρίτο άτομο και στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον σκάουτερ. Στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες εξελίξεις. Υπάρχει η πρόθεση από το ΑΠΟΕΛ και αν υπάρχει και από τους ίδιους τους παίκτες θα βρεθεί η φόρμουλα»

Για συνέχεια: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, η ομάδα είναι σε καλή φάση, έρχονται σημαντικά καθοριστικά παιγνίδια και στην Ευρώπη και στην Κύπρο, ειδικά στην Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι».