24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Έγινε στη παρουσία της Πολιτείας» (δηλώσεις για Αλωνεύτη και Εφραίμ)

«Έγινε στη παρουσία της Πολιτείας» (δηλώσεις για Αλωνεύτη και Εφραίμ)

By on 9 Νοεμβρίου, 2016 0 1005 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το χθεσινό Gala-dinner:

«Έγινε στη παρουσία της Πολιτείας, των χορηγών, των αθλημάτων και των προέδρων που διατηρεί η εταιρεία και το σωματείο του ΑΠΟΕΛ. Ανάμεσα σε αυτούς του καλεσμένους ήταν και κάποιες συμβολικές φυσιογνωμίες της Κύπρου και ειδικά του ΑΠΟΕΛ. Θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις για να γιορτάσει ο κόσμος. Χθες βράδυ επιλέξαμε μια λυτή εκδήλωση, συναισθηματική. Το ΑΠΟΕΛ έχει φθάσει τους 163 ομαδικούς τίτλους μέχρι στιγμής, πέραν των ατομικών. Τιμήθηκαν αθλητές μας από όλα τα αθλήματα.Στο ποδόσφαιρο επεκτείναμε λίγο την φιλοσοφία . Διαλέξαμε τον συμβολικό αριθμό το 8 γιατί είναι οκτώ δεκαετίες που παίζεται το ποδόσφαιρο στη Κύπρο. Νομίζω ήταν και η πιο έντονη στιγμή χθες βράδυ, όταν βλέπεις την ιστορία του ΑΠΟΕΛ να καθρεφτίζεται μπροστά σου».

Για τις ανανεώσεις των Εφραίμ και Αλωνεύτη:

«Αυτό έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό απλά η διαφορά είναι πως αυτή η στιγμή έχουν διευθετηθεί κάποια ραντεβού που θα γίνουν το επόμενο δεκαήμερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά.. Το γνωρίζουμε. Έχει γίνει ένα πλάνο για την προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους για να μπορέσει να αντεπεξέλθει η ομάδα. Ειδικά καθοριστικός είναι ο αγώνα που δίνουμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση Αυτό το παιχνίδι είναι που κρίνεται ως καθοριστικό».

Για την διαχείριση του ρόστερ και το ρότεϊσον:

«Όταν κάποιος εκτιμά τα δεδομένα καταλήγει στο συμπέρασμα πως μεγάλες ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχουν ένα βασικό κορμό, δεν μπορούν να ανοίξουν αρκετά το ρόστερ. Νομίζω ο κύριος Κρίστιανσεν αντιμετωπίζει με απόλυτη δικαιοσύνη το ρόστερ το. Είμαστε απόλυτα ι9κανοποιημένοι και από την στιγμή που είναι καλά τα αποτελέσματα, σαφώς και πρέπει να πιστώνονται όσοι ασχολούνται με την ομάδα».

Για το πρόγραμμα προπονήσεων:

«Είναι μια περίοδος ειδικών συνθηκών, είναι και μια ευκαιρία για κάποιους να πάρουν ανάσες. Θα υπάρξει ένα διήμερο προπονήσεων από σήμερα μέχρι την Παρασκευή και αργότερα θα υπάρξει τριήμερο ρεπό. Από την ερχόμενη Δευτέρα και με την επιστροφή των διεθνών θα ετοιμαστούμε για τον μικρό γολγοθά που μας περιμένει».

Για τον Μπερτόλιο και τους τραυματισμούς:

«Αξιολογήθηκε και με το πέρασμα ου χρόνου και την αντίδραση του ποδοσφαιριστή θα δούμε πως θα πάει. Ο Γιώργος Μερκής έχει ένα πρόβλημα με την διάταση που επίσης δεν μπορούμε να καθορίσουμε πότε θα είναι έτοιμος».

Για τον αρχισκάουτερ:

«Έχει πάρει και αυτό τον δρόμο του. Έχουν γίνει συναντήσεις με δύο υποψηφίους, θα υπάρξει και με τρίτο πολύ σύντομα».