22 Ιουνίου, 2024
  • 22 Ιουνίου, 2024

Έτοιμη για την πρώτη νίκη η Εθνική

By on 13 Νοεμβρίου, 2016 0 1130 Views

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση.

—————–
Χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον  αγώνα με το Γιβραλτάρ. 

Η χθεσινή  προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του ΓΣΠ με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής μας για τον σημερινό αγώνα (19:00, ΓΣΠ). 

Ο αγώνας είναι για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018, με την Εθνική μας να κυνηγά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. 

Μετά τις ήττες από Βέλγιο, Ελλάδα και Βοσνία, ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα για την Κύπρο και αρχίζοντας από τον σημερινό αγώνα, στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.
 
Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Βίνσεντ Λαμπάν, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.