27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια»

«Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια»

By on 13 Νοεμβρίου, 2016 0 940 Views

Παντελώς αδιάφορο αφήνουν τον Χουάν Μάτα τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ».

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο έχουν περάσει από.. διάφορα στάδια, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει πλέον να απολαμβάνει τη συνεργασία του μαζί του, μη δείχνοντας καμία διάθεση να αποχωρήσει από το ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».

«Είναι λογικό οι άνθρωποι να θέλουν να μαθαίνουν τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Μουρίνιο τότε, αλλά εγώ έκανα ότι κάνω και τώρα. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

«Μαθαίνω για τα μεταγραφικά σενάρια παρόλο που δεν διαβάζω τίποτα. Με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και με ρωτάνε αν θα φύγω από τη Γιουνάιτεντ. Θα μπορούσα να βγαίνω κάθε μέρα και να διαψεύδω τα πάντα αλλά στο τέλος θα τρελαινόμουνα. Οπότε πείτε ότι θέλετε… Εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια και θέλω απλά να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο «talkSPORT» ο Ισπανός διεθνής.