26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Ο Γκουαρντιόλα δεν μας άφηνε να κάνουμε… μετά τα μεσάνυχτα»

«Ο Γκουαρντιόλα δεν μας άφηνε να κάνουμε… μετά τα μεσάνυχτα»

By on 15 Νοεμβρίου, 2016 0 743 Views

Η αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Σαμίρ Νασρί καθώς οι σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα χαρακτηρίζονταν ως «ιδανικές».
Αντίθετα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι ανακουφισμένος που πλέον δεν αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ισπανού ενώ θα μπορεί να κάνει σεξ ό,τι ώρα θέλει! Γιατί; Διότι ο Πεπ είχε βάλει ωράριο και σε αυτό: «Για εκείνον, η σεξουαλική δραστηριότητα των παικτών θα έπρεπε να περιορίζεται πριν τις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ακόμα και αν την επόμενη μέρα είχαμε ρεπό. Μας είπε ότι το ίδιο εφάρμοζε και στον Μέσι και οι μύες του βελτιώθηκαν σημαντικά από τότε».
Ο Νασρί –ο οποίος είναι από το καλοκαίρι στην Σεβίλλη ως δανεικός- θυμάται πως το μικρό διάστημα που έμειναν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη δεν ήταν και το πιο ευχάριστο της καριέρας του: «Ο Γκουαρντιόλα μου είπε αρκετές φορές πως ήμουν ένα χάλι. Με κλώτσησε ακόμα και στα οπίσθια, κυριολεκτικά», αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Όταν επέστρεψα από τις διακοπές με προβλήματα τραυματισμού ενός χρόνου αλλά και προσωπικά θέματα, ήμουν εκτός φόρμας. Όχι τόσο όσο ειπώθηκε, είχα 4 κιλά παραπάνω. Για τον Γκουαρντιόλα όμως, από 2,5 κιλά παραπάνω, δεν προπονείσαι με την βασική ομάδα».