27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Σίγουρα είναι κάτι που μας ανησυχεί και μας προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό»

«Σίγουρα είναι κάτι που μας ανησυχεί και μας προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό»

By on 16 Νοεμβρίου, 2016 0 672 Views

Στον Super ΣΠΟΡΤ FM μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνα, Πάρης Ανδρέου, τόσο για το θέμα των φακέλων, όσο και για τα οικονομικά των «ερυθρολεύκων».

Για το θέμα των φακέλων:

«Σίγουρα είναι κάτι που μας ανησυχεί και μας προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό, αφού είμαστε και εμείς μέρος του ποδοσφαίρου. Ζητήσαμε εδώ και αρκετό καιρό να παρθούν κάποια μέτρα. Νομίζω πως η συνέλευση πήρε μια σωστή απόφαση και ευελπιστούμε πως με αυτά τα μέτρα θα σταματήσει να υπάρχει αυτή η εικόνα και θα επιστρέψει και ο κόσμος πίσω στο γήπεδο, γιατί αυτό έχει επηρεάσει τον κόσμο».

Για τα μέτρα που πάρθηκαν και αν άργησαν:

«Σίγουρα άργησαν τα μέτρα αλλά στην Κύπρο έχουμε τη νοοτροπία να φθάσουν όλα στο ζενίθ και μετά να παίρνουμε λύσεις. Η ουσία όμως είναι να μπουν σε εφαρμογή αυτά άμεσα».

Για την αυριανή συνέλευση:

«Σκοπός της συνέλευσης είναι να ενημερώσουμε τα μέλη για την εικόνα του σωματείου, αγωνιστική και οικονομική. Θεωρώ ότι έχει αργήσει αυτή η συνέλευση αλλά λόγω των καθημερινών αναγκών το αφήσαμε για πιο μετά. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στη συνέλευση, να ενημερωθεί για την κατάσταση του σωματείου».

Για τα οικονομικά της ομάδας:

«Το σωματείο έχει ένα χρέος γύρω στο 2.2 εκατ. ευρώ που είναι σαφώς μειωμένο από προηγούμενα χρόνια. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να αυξηθεί και το μπάτζετ, πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε».