21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αυτούσια η επιστολή που στάληκε στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη από τον Πρόεδρο της UEFA

Αυτούσια η επιστολή που στάληκε στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη από τον Πρόεδρο της UEFA

By on 17 Νοεμβρίου, 2016 0 1409 Views

Τόσο ο Πρόεδρος της FIFA κ. Τζάνι Ινφαντίνο όσο και ο Πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Σέφεριν επικοινώνησαν σήμερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη προκειμένου να καταδικάσουν τη σε βάρος του τρομοκρατική ενέργεια με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία εταιρείας του στη Λεμεσό. 

Οι κ. Ινφαντίνο και Σέφεριν εξέφρασαν την συμπάθεια τους προς τον κ. Κουτσοκούμνη και του τόνισαν την αμέριστη στήριξη τους για τις προσπάθειες του για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, δηλώνοντας έτοιμοι να στηρίξουν τις προσπάθειες αυτές.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της UEFA απέστειλε και επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ αναφέροντας του τα ακόλουθα:

«Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε πως τα γραφεία της Μινέρβα στη Λεμεσό, έγιναν στόχος βομβιστικής επίθεσης τις πρωινές ώρες σήμερα.

Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, επιθυμούμε, πρώτα από όλα να εκφράσουμε την ανακούφιση μας για το γεγονός ότι δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός και επίσης, να δείξουμε την πλήρη στήριξη μας σε εσένα προσωπικά και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για όλα τα μέτρα που λαμβάνεται για την Ομοσπονδία σας.

Μπορείς πάντα να υπολογίζεις στην στήριξη της UEFA και στη δική μας προσωπικά με γνώμονα το καλό του Κυπριακού αλλά και του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Η επιστολή υπογράφεται πέραν του κ. Σεφέριν και από το Γενικό Γραμματέα της UEFA κ. Γιάννη Θεοδωρίδη.