23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024

«Kαταδικάζουμε αυτή την άνανδρη ενέργεια»

By on 17 Νοεμβρίου, 2016 0 790 Views

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Καρμιώτισσα καταδικάζει την βομβιστική επίθεση εις βάρος του κ. Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά:

Με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε για την σημερινή βομβιστική επίθεση που δέχτηκαν γραφεία εταιρείας επαγγελματικών συμφερόντων του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη την οποία και καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο.

Πιστεύουμε ότι τα οποιαδήποτε προβλήματα, διαφωνίες και τυχόν ενστάσεις που προκύπτουν και αφορούν την προοπτική για μια νέα εποχή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει να λύονται μέσα από ένα πολιτισμένο διάλογο, μακριά από τέτοιου είδους άνανδρες και επικίνδυνες αντιδράσεις.

Η λογική της μεταμεσονύκτιας πρακτικής έχει να κάνει με άτομα που στερούνται λογικής και επιχειρημάτων και που έχουν κτυπήσει ξανά στο παρελθόν αδιαφορώντας για τα επακόλουθα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι οι οποίοι έχουν κάνει τις βομβιστικές επιθέσεις παιχνιδάκι, αδιαφορώντας αν οι πράξεις τους μπορεί να έχουν θύματα αθώους πολίτες.

Τελειώνοντας καταδικάζουμε σαν Δ.Σ. για ακόμα μια φορά αυτή την άνανδρη ενέργεια και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Γραφείο Τύπου

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών