17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024

Τα αστυνομικά μέτρα στο ΓΣΠ για το Ομόνοια – ΑΕΚ

By on 18 Νοεμβρίου, 2016 0 983 Views

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ

Η Αστυνομία στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί τη Κυριακή 20.11.16 και ώρα 16:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες, να κατευθυνθούν στο Στάδιο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και από την πλευρά του NOUEVO CAMPO και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους βόρειους χώρους στάθμευσης και στο χώρο στάθμευσης παρά O.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα δυτικά και βόρεια ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:30

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις νότιες κερκίδες και προτρέπονται να μεταβούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ, δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο στάδιο.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΑΕΚ, στα νότια ταμεία. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και η σταθμεύσει οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.