21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Άρης στηρίζει τα μέτρα για τους φακέλους με τη ελπίδα ότι θα καθαρίσει και το όνομα του

O Άρης στηρίζει τα μέτρα για τους φακέλους με τη ελπίδα ότι θα καθαρίσει και το όνομα του

By on 21 Νοεμβρίου, 2016 0 5336 Views

Ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα και για τις αποφάσεις που θα παρθούν από το δ.σ. της ΚΟΠ για τα στημένα τονίζοντας ότι στηρίζουν τις προτάσεις για τα νέα μέτρα.
«Αυτό που είδαμε είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Τελικά αυτό που έγινε με τις 14 ομάδες είναι πολύ καλύτερο. Παίξαμε με την Αναγέννηση η οποία έκοψε βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τις μικρές ομάδες και επειδή ίσως θεωρούμαστε από αυτές τις ομάδες ίσως γι’ αυτό να έχουμε αυτή την άποψη. Πήγαμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα. Ευτυχώς έστω και δύσκολα πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε στον αναπνευστήρα και αυτό είναι καλό ξεκίνημα για το νέο προπονητή και να δούμε τις επόμενες αγωνιστικές διαφορετικά. Παίρνουν ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές και στόχος είναι να μπούμε στην τροχιά που θέλουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με το νέο προπονητή άλλαξε η ομάδα, χθες ήταν πολύ αλλαγμένη, έχει δουλειά να κάνει αλλά η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη».

Έρχεται και ο Ιανουάριος, θα ενισχυθείτε;
«Ήδη είμαστε στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούμαστε, θα φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν. Φάνηκε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Για την διαιτησία και το πρώτο σας γκολ το οποίο φαίνεται αν είναι οφσάιντ…
«Χτυπάει σε ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, ας τα αναλύσουν οι ειδικοί. Η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς και εύχομαι στην συνέχεια να πάμε το ίδιο και να βρούμε τον τρόπο για να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει ο Άρης».

Για την σημερινή συνεδρία του δ.σ. της ΚΟΠ…
«Εγώ είπα από την πρώτη στιγμή ότι το στηρίζουμε όλο αυτό. Είπα επίσης ότι είναι κρίμα μια ομάδα να τιμωρείται χωρίς να φταίει. Είχαμε και εμείς προβλήματα και εύχομαι να καθαρίσει».