23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Tα μέτρα που αποφάσισε η ΚΟΠ για τους φακέλους για Α΄και Β΄κατηγορία

Tα μέτρα που αποφάσισε η ΚΟΠ για τους φακέλους για Α΄και Β΄κατηγορία

By on 21 Νοεμβρίου, 2016 0 1045 Views

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/11) η συνεδρία της ΚΟΠ με θέμα την αναπτυγμένη στοιχηματική δραστηριότητα και τους φάκελους που αποστέλλονται από την UEFA. Πιο κάτω οι αποφάσεις της ΚΟΠ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ ο προεδρεύων, Γιώργος Κούμας, κατά την έξοδο του από την αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο στην σημερινή του συνεδρία, με συλλογικότητα και υπευθυνότητα και ομοφωνία αποφάσισε όπως αποδεχτεί τις εισηγήσεις της ΟΥΕΦΑ οι οποίες είναι 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον α’ φάκελο στον οποίο θα κατ’ ονομάζεται σωματείο ή σωματεία. Από κει και πέρα, 50 χιλιάδες και -6 βαθμούς στον β΄ φάκελο. Στον γ’ φάκελο διαβάθμιση και αποκοπή όλων των χορηγιών της ΚΟΠ προς το σωματείο ή σωματεία. Στον δ’ φάκελο θα υπάρχει διαγραφή για πέντε χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τη β΄κατηγορία. Η διαφορά είναι ότι αν κάποια ομάδα πάρει δυο φακέλους δεν θα μπορεί ν’ ανέβει στην α’ κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

«Μια άλλη απόφαση η οποία προέκυψε σήμερα είναι ότι θα συσταθεί μια επιτροπή η οποία θα έχει επαφές με τη ΟΥΕΦΑ σ’ ότι αφορά τη διαδικασία και για να μπορέσουν αυτά τα μέτρα να γίνουν αποτελεσματικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διευκρίνησε ότι η τετραμελής επιτροπή θα αποτελείται από κύριο Μάριο Λευκαρίτη, τον πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Γιώργο Κούμα, Χάρη Λοιζίδη και τον Νικ Νικολάου.