17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος

Ο Απόλλωνας κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος

By on 22 Νοεμβρίου, 2016 0 1009 Views

Ο Απόλλωνας πάει στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έχοντας επίγνωση ότι είναι ένας αγώνας τριπλής παραλλαγής αλλά θέλει να συνεχίσει τον αγώνα δρόμου που κάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.Για την πορεία της ομάδας της Λεμεσού μίλησε μ στον Super ΣΠΟΡ FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου πουανφέρθηκε και στις αποφάσεις του ΔΣ της ΚΟΠ.

Για τις χθεσινές αποφάσεις του δ.σ….

«Θα ταχθούμε με το σωστό και τους κανόνες που διέπει ένα τίμιο και αθλητοπρεπές ποδόσφαιρο. Μας άφησε παντελώς αδιάφορους αυτό το σκηνικό γιατί προ διετίας κάναμε τις εισηγήσεις μας. Ο Απόλλωνας ήταν ο μοναχικός καβαλάρης στην κούρσα».

Για τις συνεχόμενες επιτυχίες…

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στις τελευταίες 15 αγωνιστικές για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση, πριν μπούμε στη δεύτερη θέση. Δεν ήταν οι ήττες αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν. Στην άσχημη μας περίοδο, πληρώσαμε ακριβά το τίμημα. Κάνουμε αγώνα δρόμου για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να επανέλθουμε δυναμικά στη διεκδίκηση των στόχων μας»

Για τα αγωνιστικά και τους Γκιέ και Βασιλείου…

«Υπάρχει προγραμματισμένη σήμερα μια επίσκεψη στους γιατρούς. Θα περάσουν από εξετάσεις και το αργότερο αύριο θα διαπιστωθεί αν θα μπορούν να υπολογίζονται για το ντέρμπι».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ…

«Καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ, στο μοναδικό εκπρόσωπο μας στην Ευρώπη και στην ομάδα που μπορεί να προσφέρει βαθμούς στην Κύπρο. Τα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολα παιχνίδια και είναι τριπλής παραλλαγής».