24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΙΝΤΙΑΚΕΘ: θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ιβάν

By on 24 Νοεμβρίου, 2016 0 1244 Views

12η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται στο AEK ARENA τον Ερμή (Σάββατο 26/11, 17:00). Ο προπονητής της Imanol Idiakez, καθώς και ο Vincent Laban έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Eίναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Συνεχίζουμε την πορεία μας. Ασφαλώς γνωρίζετε ότι μετά από μία ήττα πάντα είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. Είναι σίγουρα ξεχωριστό το παιχνίδι για μας, μετά που χάσαμε τον Ivan θέλουμε να του αφιερώσουμε την νίκη. Πάλι μιλάμε για τους παίκτες που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, μπαίνουν στις φάσεις και μπορεί να αποκομίσουν προβλήματα είτε στο πόδι, είτε στο κεφάλι όπως ο Joan και τώρα ο Ιvan. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί γνωρίζουμε την ποιότητα του Ερμή, είναι στην εξάδα με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως η νίκη με τον Απόλλωνα ή η ισοπαλία με την Ανόρθωση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε.
Πρώτα από όλα ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν στην Λευκωσία και στήριξαν την ομάδα. Τους ζητώ να μας βοηθήσουν. Τους χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ, μετά από την ήττα είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, ο αντίπαλος διαθέτει μία καλή ομάδα, ποιοτική και χρειαζόμαστε τον κόσμο. Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν ότι όταν βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές γινόμαστε πιο δυνατοί. Επομένως τους χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τον αντίπαλο και όλες τις δυσκολίες που σίγουρα θα μας παρουσιαστούν. Χρειαζόμαστε την στήριξη τους για να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή, να τους αφιερώσουμε την νίκη και όλοι μαζί να επιδιώξουμε κερδίσουμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΜΠΑΝ
«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι χρειάζεται να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ιδιαίτερα μετά την ήττα της προηγούμενης βδομάδας χρειάζεται να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να έχουμε καλή εμφάνιση. Ασφαλώς πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε την στήριξη από τους φιλάθλους μας, να φτιάξουν και πάλι μία καλή ατμόσφαιρα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια στο AEK ARENA. Επομένως πάμε για καλή εμφάνιση και νίκη», δήλωσε ο Γάλλος μέσος.