12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε δύσκολη θέση ο Αντρέα Στραματσόνι…

Σε δύσκολη θέση ο Αντρέα Στραματσόνι…

By on 25 Νοεμβρίου, 2016 0 1068 Views

Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε καμία βελτίωση στο Άμστερνταμ σε σχέση με την ομάδα που συνετρίβη στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό πριν τη διακοπή. Οι περίπου τρεις εβδομάδες που πέρασαν δεν άλλαξαν τίποτα στην εικόνα των «πράσινων», που έχασαν με σχεδόν κάτω τα χέρια από μια ομάδα πολλών αναπληρωματικών που παρέταξε ο Άγιαξ κι έτσι εξαλείφθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Europa League. Οι αποδοκιμασίες των περίπου 4.000 Ελλήνων που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ κατά του προπονητή και των παικτών αποτυπώνουν την κατάσταση.

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός είναι έκδηλα στις τάξεις της ομάδας και παρότι επισήμως λέγεται πως δεν υπάρχει θέμα παραμονής του Αντρέα Στραματσόνι, η αλήθεια είναι πως τα περιθώρια στενεύουν για τον Ιταλό προπονητή και η περίοδος χάριτος που έχει τελειώνει όσο δεν βελτιώνεται το πρόσωπο του Παναθηναϊκού και δεν έρχονται τα απαραίτητα αποτελέσματα.

Για την ώρα δεν διαφαίνονται στον ορίζοντα άμεσες εξελίξεις. Όμως αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πείσει και να νικήσει ούτε στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, φαντάζει δεδομένο πως το θέμα προπονητή θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Επιστροφή Μπεργκ στη Νέα Σμύρνη, νοκ άουτ ο Σάμπα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα και ήδη από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον Πανιώνιο. Στο βασικό σχήμα θα επανέλθει σίγουρα ο Μπεργκ, αλλά πιθανότατα θα απουσιάσουν ξανά οι Λέτο και Εμποκού. Στη λίστα των τραυματιών επέστρεψε το όνομα του Σάμπα, που φαίνεται πως υπέστη υποτροπή στο δικέφαλο και θα λείψει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.