22 Φεβρουαρίου, 2024
  • 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ποια είναι η Carabao Energy Drink ,χορηγός του Απόλλωνα

By on 26 Νοεμβρίου, 2016 0 2101 Views

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Carabao Energy Drink, η οποία και θα αποτελέσει τον επίσημο Χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Το λογότυπο της εταιρείας θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της φανέλα του Απόλλωνα, ενώ η χρονική διάρκεια της συνεργασίας θα είναι μέχρι τον ερχόμενο Μάιο, με προοπτική επέκτασης της και για τα επόμενα χρόνια

Ποια είναι η Carabao Energy Drink

Η Carabao Energy Drink αποτελεί μέλος των κύριων χορηγών της παγκοσμίου φήμης Τσέλσι, ενώ αποτελεί τον κύριο χορηγό της Ρέντινγκ η οποία αγωνίζεται στην Championship.

Θα αποτελέσει επίσης τον κύριο χορηγό του τρίτου τη τάξει θεσμού ποδοσφαίρου στην Αγγλία από την αγωνιστική περίοδο 2017-2020. Από EFL Cup θα μετονομαστεί Carabao Cup.

Οι πιο πάνω παραστάσεις αποδεικνύουν την αξιοπιστία και το εκτόπισμα της εν λόγο εταιρείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη η οποία θα επενδύσει και θα διαφημιστεί στο Κυπριακό Πρωτάθλημα μέσω του Απόλλωνα Λεμεσού.

Το Carabao Energy Drink αποτελεί το κορυφαίο ενεργειακό ποτό στον κόσμο, και η επιλογή τους να συνεργαστούν με την ομάδα μας αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογο.

Το Carabao Energy Drink δημιουργήθηκε το 2002 στην Ταϊλανδή, ενώ το 2004 έκανε την είσοδο του στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Λίγο αργότερα το 2007 συστήθηκε στα αγοραστικά κοινά της Κίνας και της Ινδίας.

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ καλωσορίζει την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Carabao Energy Drink στην Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχεται μόνο επιτυχίες να επιφέρει στην ομάδα μας η μεταξύ μας συνεργασία.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ
t