20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Τα μέτρα της αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Τα μέτρα της αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

By on 27 Νοεμβρίου, 2016 0 1216 Views

Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί τη Δευτέρα, 28.11.2016 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν από την έναρξή του. Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο από τα Φώτα Ορφανίδη, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 17:30.

Ανακοινώνεται ότι:

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και νότιες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί, που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες, να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό και Νότιο χώρο στάθμευσης. Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να μην χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης βόρεια του Σταδίου. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται, να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:30. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων μόνο.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου.

Προσωπικά αντικείμενα, να παραδίδονται στα δυτικά ταμεία (για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ) και στα βόρεια ταμεία (για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ). Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.