24 Μαΐου, 2024
  • 24 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:H Ανόρθωσις παραπαίει και η διοίκηση είναι απούσα

ΚΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:H Ανόρθωσις παραπαίει και η διοίκηση είναι απούσα

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 2459 Views

Έντονος ήταν ο επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κίκης Κωνσταντίνου όταν κλήθηκε από τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο κ.Κωνσταντίνου επισήμανε πως τις θέσεις του για έξοδο της Ανόρθωσης από τον αγωνιστική και διοικητική κρίση που έχει περιέλθει τις έχει καταθέσει με ευθύτητα και εντιμότητα στις Γενικές Συνελεύσεις που έχει κληθεί, και στη συνέχεια άσκησε κριτική κατά της διοίκησης Χρίστου Πουλλαΐδη.

«Τα όσα έχω αναφέρει εγώ και άλλοι φίλοι του σωματείου στις Γενικές Συνελεύσεις των τελευταίων χρόνων δεν λαμβάνονται υπόψη από την παρούσα διοίκηση. Δεν ακούνε κανένα. Είναι περιττό να πω οτιδήποτε και να τοποθετηθώ και δεν θέλω να πω περισσότερα και να προκαλέσω περισσότερη διχόνοια», ανέφερε ο επίτιμος πρόεδρος της «Κυρίας».

«Ρωτάτε εμένα την γνώμη του για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ορθοποδήσει η Ανόρθωση. Ρωτήστε καλύτερα αυτούς που στηρίζουν την παρούσα διοίκηση, η οποία ενώ η Ανόρθωσις παραπαίει είναι απούσα. Ρωτήστε τον σύνδεσμο παλαιμάχων. Ρωτήστε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Ακόμα και οι οργανωμένοι οπαδοί το καλοκαίρι τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της παρούσας διοίκησης και τώρα λίγους μήνες μετά φωνάζουν και απαιτούν παραίτησή της», πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντίνου.

«Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, όχι με ημίμετρα. Με ημίμετρα δεν δίνεται λύση. Χρειάζεται εκ βάθρων ανανέωση και κυρίως στα διοικητικά της Ανορθώσεως. Η διοίκηση σε μια ομάδα είναι το παν», κατέληξε ο πρώην πρόεδρος της «Κυρίας».