21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σαουθγκέιτ τετραετίας στην εθνική Αγγλίας!

Σαουθγκέιτ τετραετίας στην εθνική Αγγλίας!

By on 30 Νοεμβρίου, 2016 0 764 Views

Μόνιμος πλέον ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας!

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας ανακοίνωσε πως ο μέχρι πρότινος προσωρινός αντικαταστάτης του παραιτηθέντα -για το γνωστό σκάνδαλο- Σαμ Αλαρντάις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι άνθρωποι της FA έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό και τη δουλειά του 46χρονου τεχνικού στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν τα «τρία λιοντάρια» με εκείνον στον πάγκο και έτσι του εμπιστεύτηκαν τα… κλειδιά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μέχρι το Euro του 2020.

«Είμαι υπερήφανος που με προσέλαβαν προπονητή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ωστόσο, το να πάρω τη δουλειά ήταν το ένα, τώρα πρέπει να τη βγάλω εις πέρας με επιτυχία. Πραγματικά ήταν απόλαυση για μένα να δουλέψω με τους συγκεκριμένους παίκτες, αυτά τα τέσσερα ματς και πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη προοπτική. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα και να δημιουργήσω μία ομάδα που η χώρα θα είναι υπερήφανη για εκείνη και όταν θα τη βλέπει, θα την απολαμβάνει. Για μένα, η σκληρή δουλειά ξεκινά τώρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.