17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλος ο Στραματσόνι από τον ΠΑΟ.Συμφωνία με Ουζουνίδη

Τέλος ο Στραματσόνι από τον ΠΑΟ.Συμφωνία με Ουζουνίδη

By on 1 Δεκεμβρίου, 2016 0 1143 Views

Με τη μορφή παραίτησης του Ιταλού κόουτς γράφτηκε τελικά ο επίλογος της παρουσίας του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Συμφωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για ν’ αναλάβει την ομάδα.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε λίγο πριν από τις 16:00 τη λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Στραματσόνι, μετά την εξευτελιστική ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επισημοποίηση του «διαζυγίου», αυτό ήρθε με παραίτηση του Ιταλού, «για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις».

Επιπλέον, τονίζεται πως : «Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».