27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Ερμής – ΑΕΛ: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 4 Δεκεμβρίου, 2016 0 886 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Ερμής είναι μια καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά είχαμε κατοχή και κυκλοφορία όμως δεν είχαμε σωστή κίνηση στην περιοχή για να προηγηθούμε. Στη συνέχεια έγινε ένα ισοζυγισμένο και ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Ευτυχώς τα καταφέραμε από μια στατική φάση να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Βρισκόμαστε στα ψηλά, συνεχίζουμε προσγειωμένα και συνεχίζουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Ερμής θα τερματίσει σίγουρα στην εξάδα. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου στο ιατρικό τιμ για την προσπάθεια που έκαναν όλη αυτή τη βδομάδα. Εύχομαι στην επόμενο παιχνίδι να μην έχουμε απουσίες. Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο που μας σπρώχνει σε κάθε παιχνίδι» ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι η ομάδα πετυχαίνει γκολ στα τελευταία λεπτά για τρίτο σερί παιχνίδι…

«Δείχνει μια ομάδα που έχει υπομονή και είναι πειθαρχημένη. Η υπομονή που δείχνουν τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για το ότι ο κόσμος ζητά τον τίτλο…

«Ο κόσμος δικαιούται να ονειρεύεται. Εγώ βλέπω την πραγματικότητα. Όλοι πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην συγκρίνουμε την ομάδα με αυτή που πήρε το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δίκαια βρίσκεται εδώ».

c9bc7b109d1662c635cf0c9a974eb7e6_L

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παναγιώτου

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Κέρδισε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσοι το παρακολούθησαν, απόλαυσαν ποδόσφαιρο αφού υπήρχε πάθος και φάσεις. Στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Συγχαρητήρια στο φίλο Πάμπο και την ΑΕΛ. Σκύβουμε το κεφάλι για τη συνέχεια. Έχουμε στόχος και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε στους στόχους μας και θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος».