23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Δεν φοβάται την απόλυση μου διότι…

Δεν φοβάται την απόλυση μου διότι…

By on 7 Δεκεμβρίου, 2016 0 1042 Views

Οι «αλεπούδες» θα δώσουν στην Πορτογαλία τον τελευταίο τους αγώνα για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του έβδομου γκρουπ.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους Βάρντι, Μαχρέζ, Σλιμανί, Χουτ και Κινγκ, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, δείχνοντας να διατηρεί την ψυχραιμία του παρά την απογοητευτική εντός συνόρων πορεία των πρωταθλητών.

«Κάναμε κάτι εκπληκτικό την περασμένη σεζόν και ίσως το πληρώνουμε φέτος. Δεν φοβάμαι την απόλυσή μου διότι δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα. Ο ιδιοκτήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι λογικό να μην είναι χαρούμενος. Κανείς δεν είναι. Είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες. Η εμπειρία μου από ανάλογες περιπτώσεις λέει πως χρειάζεται ψυχραιμία, εμπιστοσύνη στους παίκτες και προσπάθεια για βελτίωση της κατάστασης» ενώ αναφερόμενος στις πολλές απουσίες της ομάδας στην αυριανή αναμέτρησης τόνισε.

«Αν χρειαζόμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Τετάρτης, όλοι οι παίκτες μου θα ήταν στην αποστολή» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.