27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Ερμής – Ομόνοια: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 10 Δεκεμβρίου, 2016 0 921 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζον Κάρβερ:

«Για 70 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο, καλή άμυνα και χωρίς να δεχθούμε απειλή. Μετά σαν να και κάποιος πάτησε το κουμπί και χάσαμε την πειθαρχία μας. Ο Ερμής μέσα σε 20 λεπτά δημιούργησε 5-6 ευκαιρία και θα μπορούσε να κερδίσει. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο διαιτητής δεν έδωσε το φάουλ που νωρίτερα τα έδωσε στην αντίπαλη περιοχή».

f6dcb268795f4059d9cecf6261eda351_L

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παναγιώτου:

«Συμφωνώ ότι η Ομόνοια στα πρώτα 70 λεπτά ήταν καλύτερη και αυτό φαινόταν. Έκανα κάποιες αλλαγές που στο τέλος δεν βγήκαν. Η Ομόνοια έβαλε δυο γκολ αλλά θα σταθώ στην αντίδραση της ομάδας μου, στον χαρακτήρα και στο τι θέλουν αυτά τα παιδιά σε αυτή την σεζόν. Σήκωσαν ανάστημα, έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ πιο νωρίς, δεν το πετύχαμε και ευτυχώς για εμάς στο τέλος σώσμα με τον έναν βαθμό. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια και εμείς έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

**«Έχουμε ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, έχουμε παίκτες που έπιασαν το νόημα του Ερμή. Έπιασαν τη νοοτροπία νικητή. Η ποιότητα τους είναι τόσο μεγάλη και γι αυτό δεν είναι τυχαία η επαναλαμβανόμενη αντίδραση του Ερμή. Έρχεται και η ενίσχυση του Ιανουαρίου σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Ο Ερμής δεν τα βάζει κάτι και πολεμάει μέχρι το τελευταίο λεπτό».