23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στα άκρα Κετσπάγια και ΑΕΚ – Ζητά 400.000 ευρώ ο Τιμούρ!

Στα άκρα Κετσπάγια και ΑΕΚ – Ζητά 400.000 ευρώ ο Τιμούρ!

By on 10 Δεκεμβρίου, 2016 0 1234 Views

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport” ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι πρώην συνεργάτες του, Σόσο Τσέντια και Μιχάλης Μιχαήλ, απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στην ΑΕΚ, αξιώνοντας συνολικό ποσό που πλησιάζει τις 400.000 ευρώ. Μάλιστα ζητούν να τους καταβληθεί το εν λόγω ποσό μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Όπως σημειώνεται σχετικό δημοσίευμα της “Live Sport”, στο εξώδικο αναφέρεται χαρακτηριστικά: “σε εκτέλεση των συμβάσεων παρείχαμε κανονικά και προσηκόντως τις υπηρεσίες μας ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οπότε μας ενημερώσατε διά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την απόφασή σας να τερματίσετε τη συνεργασία μας, ήτοι να λυθούν οι μεταξύ μας συμβάσεις συνεργασίας. Ενώ εμείς σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την ομάδα καθώς η βούλησή μας ήταν να συνεχίζουμε να εκτελούμε τα συμβατικά μας καθήκοντα, εσείς μας δηλώσατε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση της περί λύσης της συνεργασίας μας και την ίδια ημέρα εκδώσατε ανακοίνωση στον Τύπο”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τιμούρ Κετσπάγια διεκδικεί 194.000, ο Σόσο Τσέντια 98.318 και ο Μιχάλης Μιχαήλ 95.518 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ολόκληρο το ποσό που είχαν λαμβάνειν ως τη λήξη του συμβολαίου τους.

Το εξώδικο καταλήγει αναφέροντας: “Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την παράνομη συμπεριφορά σας, σας καλούμε να καταβάλετε νομιμοτόκως τα παραπάνω οφειλόμενα το αργότερο μέχρι τις 15/12/2016, αλλιώς σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε στα νόμιμα χωρίς άλλη αναβολή, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας”.