23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024

Τίποτε δεν τέλειωσε ακόμα για το ΑΠΟΕΛ

By on 13 Δεκεμβρίου, 2016 0 1043 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης:

«Πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και ταυτόχρονα να οδηγηθούμε και εμείς στη κορυφή της βαθμολογίας. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό καλό το ΑΠΟΕΛ, το τελειώσαμε με δέκα τελικές προσπάθειες. Θεωρώ μια φυσιολογική εξέλιξη, να εμφανίσουμε κούραση μετά το 65΄ και οφείλεται ότι η ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ενώ είναι και το τέλος ενός βαρυφορτωμένου προγράμματος. Αξίζαμε τη νίκη αλλά δυσκολευτήκαμε να την πάρουμε. Η Ανόρθωση έδειξε να έχει απαιτήσεις από το παιχνίδι. Με το 2-0 κλείδωσε το τρίποντο και αυτή την στιγμή με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, πλέον θα έχουμε αρκετές μέρες να κάνουμε προετοιμασία για τα παιχνίδια».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΑΠΟΕΛ:

«Η έκδοση του ΑΠΟΕΛ 2016-17 είναι μια έκδοση ομάδας που αξίζει αναφοράς και θα μείνει στην ιστορία της ομάδας αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Πέραν από την Ευρώπη που εκπληρώσαμε το μεγάλο μας στόχο και πάμε για την υπέρβαση, στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας. Ο καθένας βλέπει την ομάδα του και δεν ενδιαφέρεται τι κάνει ο άλλος. Αυτή η ομάδα όμως με το ποσοστό επιτυχίας που κουβαλάει μέχρι στιγμής, μπορεί να μην έχουμε την συγκομιδή που θα θέλαμε αλλά δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι από την μέχρι τώρα πορεία μας».

Για τον Γιαννιώτα και τον Αστίθ:

«Ο προπονητής έχει κερδίσει πολλούς ποδοσφαιριστές, όχι μόνο τον Γιαννιώτα. Ο Αστίθ χθες έβαλε ένα γκολ που κλείδωσε τη νίκη, ένας ποδοσφαιριστής που υπέφερε μέσα από τα λάθη που έκανε. Το να σου δείχνει εμπιστοσύνη και πίστη ο άλλος, είναι σημαντικό. Όταν επιβιώνεις από μια κρίση, βλέπεις πως αυτός ο παίκτης μπορεί να σου δώσει το άπαν των δυνατοτήτων του».

Για τους Αλωνεύτη και Εφραίμ:

«Μόνο εικασίες μπορώ να πω αυτή την στιγμή. Είναι λογικό ότι βρισκόμαστε σε αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Θα γίνουν δύο προσθήκες. Πρέπει όμως να πω κάτι. Το να λέει η ομάδα ότι θα κάνει δύο προσθήκες είναι υποκειμενική γιατί είναι ρευστή. Για παράδειγμα ο Ετρέλλα δεν ήταν μια περίπτωση που πρόσφερε στην ομάδα αλλά τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν χωρίς να τις υπολογίζεις στο πλάνο».

Για την κλήρωση:

«Η Αθλέτικ Κλαμπ είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Το ΑΠΟΕΛ ξέρει να διεκδικεί τις δικές του πιθανότητες και αυτό θα πράξει. Πρέπει να περιμένουμε. Την γνωρίζουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Λάγο επιλέχθηκε από τον προπονητή να μην είναι στην αποστολή για να του δώσει κάπως περισσότερο χρόνο κρίνοντας ότι είναι καλυμμένος μέσα από τις ανάγκες της ομάδας. Είναι μια επιλογή ο Λάγο όπως και ο Καρλάο που επιστρέφει από την τιμωρία του. Είναι μέρα από αποκατάσταση σήμερα, αύριο δόθηκε ρεπό από την μεθαύριο».