21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • « Το τραβήξαμε μέχρι και την τελευταία μέρα, η ομάδα κάνει αγώνα επιβίωσης»

« Το τραβήξαμε μέχρι και την τελευταία μέρα, η ομάδα κάνει αγώνα επιβίωσης»

By on 15 Δεκεμβρίου, 2016 0 881 Views

Για το θέμα που προέκυψε με την Δικαστική και το πρόστιμο μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας Κίκης Φιλίππου:

«Το πρόστιμο το δεχτήκαμε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς και ο προπονητής χρησιμοποίησε μόνο έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σήμερα θα διευθετηθεί. Είναι από τα πρόστιμα που γνωρίζαμε ότι θα το δεχόμασταν» είπε αρχικά ο κ. Φιλίππου.

Τι έγινε και δεν πληρώθηκε αυτό το πρόστιμο, το ξεχάσατε, τι έγινε;
«Δεν το ξεχάσαμε, είχαμε άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να πληρώσουμε. Το τραβήξαμε μέχρι και την τελευταία μέρα, η ομάδα κάνει αγώνα επιβίωσης. Ξημερώνει η κάθε μέρα και δεν ξέρουμε πια τρύπα θα κλείσουμε».

Τι συμβαίνει με την αποπληρωμή των προστίμων, δίνεται χρονικό περιθώριο;
«Υπάρχει χρονικό περιθώριο για αποπληρωμή των προστίμων. Αν είναι μεγαλύτερο το ποσό, όσα σωματεία υπαγόμαστε στην ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά θα μας αφαιρεθούν από την δόση τέλος του μήνα. Το συγκεκριμένο πρόστιμο θα πάμε να το πληρώσουμε σήμερα. Σε περιπτώσεις που είναι μεγάλο το πρόστιμο και δεν μπορεί ένα σωματείο να το πληρώσει άμεσα τότε θα γίνει διευθέτηση. Αλίμονο να μην μπορούσαμε να κάνουμε μια διευθέτηση. Είναι ένα σοβαρό θέμα για κάποια σωματεία στα οποία τα έσοδα είναι περιορισμένα».

Για το αγωνιστικό. Έρχεται ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ…
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της. Η απουσία του Πιντσέλι είναι δεδομένη. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή. Θα περιμένουμε και την προπόνηση της Παρασκευής για να δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό όπως και αυτό που έρχεται με την ΑΕΚ. Θα ετοιμαστούμε για να πάμε σε αυτό το παιχνίδι με στόχο το καλύτερο. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα κάνει πιο δύσκολο το δικό μας έργο. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, άξια είναι εκεί που βρίσκεται και αυτές οι ομάδες δεν θέλουν και πολύ να τιμωρήσουν αντιπάλους. Η ΑΕΚ θα έρθει πιο σοβαρή στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Ενδιαφέρθηκε κάποια ομάδα για τον Κατσαράβα;

«Δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο., Ότι ακούτε κι εσείς καούμε και εμείς».

Η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο;

«Έχουμε τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Ο Σίλας ήταν πληρωμένος, πληρώσαμε και το πρόστιμο και περιμένουμε αλλαγή της απόφασης».