21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Μια μέρα πριν τις εκλογές, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς πολιτικά συνθήματα».

«Μια μέρα πριν τις εκλογές, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς πολιτικά συνθήματα».

By on 19 Δεκεμβρίου, 2016 0 871 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τις απώλειες βαθμών με τον Ερμή και την εικόνα του ΑΠΟΕΛ:

«Το γεγονός πως σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, είναι κάτι που μας στοίχισε. Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη προσπάθεια, παρά μόνο από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Για την απώλεια των ευκαιριών δεν μπορούμε παρά να μεμφόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τον όρο ατυχία στο ποδόσφαιρο. Τις συνθήκες τις δημιουργείς ο ίδιος. Μόνος εμείς πρέπει να φταίμε για αυτές τις ευκαιρίες. Ο Ερμής σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι και αυτό διαμόρφωσε κάποιες διαφορετικές συνθήκες στο παιχνίδι. Θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτό που δεν είχαμε στο παιχνίδι με τον Ερμή για να πάρουμε τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας».

Για την τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για τα πέναλτι:

«Νομίζω είναι μια τοποθέτηση που έγινε αντιληπτή από όλους. Αφήνουν μια διαφορετική αντιμετώπιση των ομάδων. Αυτό που πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από την ΚΟΠ είναι να επενδύσει στην διαιτησία. Να ξοδέψει λεφτά και να επενδυθούν για την κατάρτιση των διαιτητών. Να υπάρξει ένας μηχανισμός πιο επαγγελματικής προσέγγισης. Όπως ένας ποδοσφαιριστής δεν κρίνεται ικανός και πας να βρεις κάποιο άλλο καλύτερο, το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τη διαιτησία. Είναι θέμα αξιολόγησης».

Για την τοποθέτηση της Ομόνοιας:

«Αντιλαμβανόμαστε πως αναφερόταν σε εμάς. Πολλές φορές έτυχε το ίδιο και η απάντηση που πήραμε είναι πως δεν αναφέρεται σε εμάς. Εγώ θα απαντήσω χαριτολογώντας. Μια μέρα πριν τις εκλογές, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς πολιτικά συνθήματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Διεξάγεται αυτή τη στιγμή μια προπόνηση γυμναστηρίου. Το θέμα αξιολόγησης κάποιων παικτών θα κριθεί αύριο στη τελευταία προπόνηση. Το σημαντικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές που αναφερθήκαμε πως αποκόμισαν κάποια προβλήματα θα αξιολογηθούν αύριο, όπως και ο Αλωνεύτης. Αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Εκτός είναι ο Μπερτόλιο που είναι τιμωρημένος».

Για το θέμα ανανέωσης με τον Γ. Εφραίμ:

«Αν προκύψει οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθούμε. Μετά την προπόνηση έχουμε την επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο»

Για τον Μποντούροφ:

«Ήρθε σε μια περίοδο που δεν είναι και η ιδανική, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο»

Για τις βραβεύσεις της ΕΑΚ:

«Είναι σημαντικό που είμαστε ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες. Συμβαίνει την τελευταία πενταετία και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού το ΑΠΟΕΛ κατακτά το πρωτάθλημα και έχει σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη».