27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ένας από τους λόγους που η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή!

Ένας από τους λόγους που η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή!

By on 21 Δεκεμβρίου, 2016 0 857 Views

Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την διάθεση του Ντιέγκο Κόστα αυτόν τον καιρό. Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φυσική κατάσταση στην οποία σίγουρα έχουν συμβάλει και οι καλές σχέσεις του με τον Αντόνιο Κόντε. Αρκεί να θυμηθούμε ότι πέρσι τέτοιο καιρό όχι μόνο ήταν στα μαχαίρια με τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλά βρισκόταν συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Η φετινή χρονιά όμως έχει σηματοδοτήσει την αναγέννηση του 28χρονου επιθετικού, πράγμα που επιβεβαιώνεται τόσο από το συνεχές σκοράρισμά του όσο και από τον αλτρουιστικό χαρακτήρα του που απολαμβάνουν οι συμπαίκτες του .

Πιο συγκεκριμένα: ο Κόστα έχει ήδη σημειώσει 13 γκολ στην μέση του πρωταθλήματος ενώ πέρσι πέτυχε 12 σε ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν. Επίσης βρίσκεται στην 2η θέση των ασίστ από επιθετικούς (με 5), πίσω από τον Αλέξις Σάντσες. Επίσης, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα μισά γκολ της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, προέρχονται είτε από γκολ είτε από πάσες του ίδιου.

Εξίσου αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Κόστα έχει κρύψει για τα καλά τον ευέξαπτο χαρακτήρα του, καθώς έχει να αντικρύσει κόκκινη κάρτα από τον περασμένο Μάρτιο!.