26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα 1-0: Επιστροφή στις νίκες και στο -2 από την κορυφή!

ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα 1-0: Επιστροφή στις νίκες και στο -2 από την κορυφή!

By on 21 Δεκεμβρίου, 2016 0 720 Views

Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επιβληθεί επί της Νέας Σαλαμίνας με 1-0 και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμας Κρίστιανσεν είχαν ευκαιρίες με τον Βεσελόφσκι να καρατά την Σαλαμίνα στο παιχνίδι, την στιγμή που η ομάδα του Βεργέτη δεν κατάφερε να προβληματίσει την εστία των γηπεδούχων με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο δεν ήταν όμως αποτελεσματική. Το ΑΠΟΕΛ τελίωσε το ημίχρονο με κατοχή μπάλας και δημιουργία ευκαιριών, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκόλ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47’ το ΑΠΟΕΛ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Ντε Καμάργκο ένα γκολ το οποίο έδωσε τη νίκη σην ομάδα της Λευκωσίας που μείωσε και πάλι την διαφορά από την κορυφή στους δυο βαθμούς.

Η Σαλαμίνα έκανε την προσπάθεια της αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα και έμεινε με την καλή προσπάθεια.

ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (89′ Σέρτζιο), Βάντερ (83′ Αλωνεύτης), Ντε Καμάργκο (69′ Ορλάντι), Σωτηρίου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Κούσουλος (90 +1′ Φούσκο), Γκράσι, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς (82′ Κωνσταντίνου), Αβελάϊρας, Κολοκούδιας (73′ Μπεμπέ), Μάατσι, Μακρίεφ.