27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Δόξα -Ομόνοια 2-3: Με ανατροπή πήρε την νίκη!

By on 21 Δεκεμβρίου, 2016 0 829 Views

Η Δόξα υποδέχθηκε την Ομόνοια στο Μακάρειο στο πλαίσιο της 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta και με ανατροπή η ομάδα του Τζόν Κάρβερ βρήκε τον τρόπο να φύγει από τον αγώνα με την νίκη με σκορ 2-3.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 5′ μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν η μπάλα έσκασε την περιοχή της Ομόνοιας, ο Παντελιάδης αντί να διώξει έστειλε την μπάλα προς τα πίσω και ο Φοφάνα την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 για την Δόξα. Από ένα τραγικό λάθος της άμυνας της η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια η ομάδα του Τζον Κάρβερ ήταν ακίνδυνη, ευτύχισε όμως να φτάσει στην ισοφάριση μετά από λάθος στην άμυνα της Δόξας, η μπάλα στρώθηκε στον Σέρινταν ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στο 36΄κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 68΄ η Δόξα κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκόρ καθώς μετά από κόρνερ του Παουλίνιο, πρώτη κεφαλιά του Σεράν και ο Ρούντι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-1. Στο 72΄η Ομόνοια είχε δοκάρι με το Φλορέσκου, και δέκα λεπτά αργότερα μετά από όμορφη προσπάθεια και γύρισμα του Χριστοφή ο Ντάρμπισάιαρ από κοντά έκανε το 2-2. Η ομάδα του Τζόν Κάρβερ έδειξε και δύναμη αλλά και πίστη στην ανατροπή και κατάφερε να την πετύχει στο 89′ με τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 2-3.

Σε ένα αγώνα όπου η Ομόνοια δεν ήταν σε επίπεδο προηγούμενων αγώνων κατάφερε να πάρει την νίκη και μάλιστα με ανατροπή κάτι το οποίο είναι άκρως θετικό για την ομάδα της Λευκωσίας ενόψη της συνέχειας.

ΔΟΞΑ (Κ.Κορμπεράν):Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου, Ρούντι, Κάστρο (71΄ Μπεμπέτο), Γουίλσον, Λεονάρντο, Φοφάνα, Ενινφούλ, Σεράν, Πουτζιουρής

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζ.Κάρβερ): Παναγή, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης (78΄ Χριστοφή), Βύντρα, Καρλίτος, Φλορέσκου, Μαργκάσα, Τουρέ (78΄ Τουρέ), Κλέιτον, Ντάρμπισάιαρ (90΄ Όρουλιτς), Σέρινταν