18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Έντονη αντίδραση από τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας

By on 23 Δεκεμβρίου, 2016 0 1419 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Εθνικό Άχνας μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου.

Για την ισοπαλία με την ΑΕΛ:

«Αν κοιτάξετε την φετινή πορεία του Εθνικού, δυστυχώς πετάξαμε βαθμούς τα τελευταία λεπτά με τον τρόπο που τους χάσαμε αυτούς τους βαθμούς. Αν τους παίρναμε, θα μιλούσαμε για κάτι διαφορετικό»

Για τον Κατσαράβα:

«Είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού, είναι θέμα της διοίκησης τι θα αποφασίσει. Υπάρχει μια ειδική συμφωνία με τον άνθρωπο που μας έφερε τον Κατσαράβα. Δεν έδειξε καμιά ομάδα επίσημο ενδιαφέρον απλά ακούμε πως θα ενδιαφερθούν».

Για την φάση στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ:

«Εμείς στο Δασάκι είμαστε πολύ θυμωμένοι όσοι είναι κοντά στο σωματείο και απογοητευμένοι με την όλη συμπεριφορά. Είναι κρίμα για τους παίκτες μας, για τους προπονητές. Δεν βρίσκω λόγια. Δεν μας αντιμετωπίζουν όπως πολλές άλλες ομάδες. Θεωρούμε πως είμαστε μια ομάδα που φέτος είναι από τις αδικημένες. Πάμε στο γήπεδο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Τώρα μιλάμε για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Πόσα παρόμοια γίνονται στο παιχνίδι. Τη μια φορά λέει ο διαιτητής ήταν ανθρώπινο λάθος, την άλλη φορά λέει του έφυγε. Δεν μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Να σας πω ένα παράδειγμα. Τελείωσε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Πιντσέλι προκλήθηκε από ανθρώπους που δεν έπρεπε να ήταν στο γήπεδο και έφτυσε. Κακώς το έκανε και δικαίως τιμωρήθηκε, αλλά πως λειτουργεί το σύστημα; Πως θα διορθωθούν κάποια πράγματα;»

Για το αν η βαθμολογία ανταποκρίνεται στην εικόνα του Εθνικού:

«Καθόλου δεν ανταποκρίνεται. Το γνωρίζεται όλοι σας».

Για το ότι λέγεται πως ο Εθνικός είναι ομάδα του κατεστημένου:

«Το στήνουμε αμέσως στον τοίχο. Άστε τα κατεστημένα. Μιλάμε για τον Γιώργο Κούμα, ξέρετε που είναι τώρα, στα μωρά των grassroots. Πότε ευνοήθηκε ο Εθνικό; Ξέρετε πως πριν έρθει ο Κούμας ο Εθνικός είχε τερματίσει τέταρτος τέσσερις φορές. Ξέρετε πως ο Εθνικός είχε τερματίσει πρώτος στη κανονική διάρκεια πρωταθλήματος στο παρελθόν. Ξέρετε πως ο Εθνικός έπαιξε δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη. Μου λέτε για το κατεστημένο; Φταίει ο Κούμας και τον πυροβολείται όλοι; Ξέρετε πόσα λεφτά πληρώνουμε κάθε χρόνια για την διαιτησία; Που είδατε εσείς την εξέλιξη της διαιτησίας και λέτε για παρασκήνιο και τον Εθνικό».

Για την ενίσχυση:

«Ειλικρινά σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Χθες δεν κοιμήθηκα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Γιατί να τον καταγγείλω τον κ. Τσούκα αφού τίποτα δεν θα γίνει. Συμφωνώ με κάποια πράγματα που είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας και ειλικρινά θα προσπαθήσω να έχω επαφή μαζί του».