21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024

Δεν βιάζονται για προπονητή στον Απόλλωνα

By on 27 Δεκεμβρίου, 2016 0 1020 Views

Δεν βιάζονται για νέο προπονητή στον Απόλλωνα.Οι δυο νίκες και η βελτίωση της ομάδας με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους παίκτες και στους οπαδούς, δίνουν άνεση χρόνου στην διοίκηση να ψάξει χωρίς πίεση και με προσοχή για νέο προπονητή. Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Ήταν ευχάριστες μέρες με αρκετό φαγητό. Αύριο επιστρέφει στο Κολόσσι η ομάδα για το πολύ μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σήμερα θα επιστρέψουν όλοι οι παίκτες από το εξωτερικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε ένα αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη».

Για την συνέχεια:

«Έχουμε τρία δύσκολα ντέρμπι, με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια αλλά προέχει το πρώτο παιχνίδι χρονικά, αυτό στη Λάρνακα. Έχουμε την ποιότητα την ομάδα, τις εμπειρίες και την θέληση να πάμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ:

«Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Το άγχος και η πίεση είναι στην ΑΕΚ, που είναι πρωτοπόρος. Είναι όμως αρκετά σημαντικό παιχνίδια και για εμάς. Είναι έξι βαθμών».

Για τον Σοφρώνη Αυγουστή και το θέμα προπονητή:

«Τα πραγματικά δεδομένα είναι πως ο Σοφρώνης συνεχίζει μέχρι νεοτέρας. Επί της παρούσης δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στον Απόλλωνα. Θα μας δώσει όσο χρόνο χρειαστεί για να βρούμε ένα προπονητή τους επόμενους μήνες. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός ο Σοφρώνης που χαίρει άκρας εκτιμήσεως. Πληροί πολλά από τα σοβαρά κριτήρια που θέμα για τον νέο προπονητή».

Για το θέμα ενίσχυσης:

«Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ανασταλτικού μέσου. Θέλουμε ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αργεντινό. Θα δούμε στη συνέχεια πως θα κινηθούμε. Τα πάντα εξαρτώνται και από τις αποδεσμεύσεις. Όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε αρκετές επιλογές. Βάλε, Σακέτι και Ρομπέρζ επιστρέφουν. Ο Μάριος θα είναι πιο έτοιμος. Αναμένουμε με ανυπομονησία τον Βασιλείου. Θα δούμε αν θα προπονηθεί στην αποστολή. Εκτός θα είναι οι Ντουντού, Μακρίδης και ο Γκιέ».

Για το πώς σχολιάζει τα 13.150 εισιτήρια που έκοψε μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας:

«Είναι μικρός ο αριθμός όμως είχαμε να δώσουμε τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία που επικρατεί στην ομάδα, επηρέασαν. Είναι μικρός αριθμός όμως υπάρχουν λόγοι και αιτίες. Είναι στα πόδια των παικτών του Απόλλωνα να κάνουν τον κόσμο να έρθει πιο κοντά».