22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μετά το Μάιο αν θα υπάρξει κουβέντα για Πιέρο.Ξεκάθαρες δηλώσεις και για τις μεταγραφές από Ν.Πετεβίνο

Μετά το Μάιο αν θα υπάρξει κουβέντα για Πιέρο.Ξεκάθαρες δηλώσεις και για τις μεταγραφές από Ν.Πετεβίνο

By on 27 Δεκεμβρίου, 2016 0 1153 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την μεταγραφική περίοδο και την ονοματολογία:

«Πάντα τις μεταγραφικές περιόδους διαβάζουμε κάποια ονόματα που διερωτάσαι και πως συνδέονται. Πολλές φορές μπορεί να προταθούν κάποια ονόματα αλλά δεν έχουν να κάνουν με αυτά που θέλει το ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει πραγματική υπόσταση αυτή η ονοματολογία. Θέλουμε να έρθουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, να αυξήσουν την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ και να είναι έτοιμοι».

Για τον τρόπο λειτουργία του κ. Λορένθο:

«Έχει αλλάξει ο τρόπος προγραμματισμού με την αύξηση του κύριου Λορένθου. Ο αρχισκάουτερ έχει πάρει εδώ και 2-3 εβδομάδες το πλάνο για την ενίσχυση., Έχει προχωρήσει στις δικές του εισηγήσεις. Η μεταγραφική περίοδος έχει πάντα εξελίξεις».

Για τον Κασάνο:

«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Κασάνο. Θέλουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να προσφέρουν ποιοτικά στην ομάδα».

Για τον Τσέχο, Λούκα Ντρόπα:

«Κανένας ποδοσφαιριστής από όσους αναφέρονται δεν είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Από την στιγμή που δεν είναι και δεν είμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής, δεν μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα».

Για το αν ενδιαφέρει ο Κατσιαράβα:

«Ο ποδοσφαιριστής που κάνει μια πολύ αισθητή παρουσία στο πρωτάθλημα, δεν εμπίπτει στα κριτήρια που θέτει το ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή που ψάχνει αυτή την στιγμή».

Για το θέμα των ανανεώσεων:

«Στο θέμα των ανανεώσεων οι παίκτες που ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ για να παραμείνουν, θα γίνει μια συζήτηση μαζί τους. Θέλουμε να ολοκληρωθεί το συντομότερο αυτή η διαδικασία. Θα γίνει αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου:

«Ότι έχει σχέση με ομάδες που προέρχονται από την Ελλάδα περνάμε τα όρια και τα πάντα. Διάβαζα ένα ρεπορτάζ όπου έλεγε πως το ΑΠΟΕΛ συζητούσε με τον Τζόρτζεβιτς, έγραψαν για ΠΑΟΚ και άλλα. Διερωτώμαι και λέω μπας και γίνεται αυτό το πράγμα; Δεν έχει συμβεί το οτιδήποτε. Δεν υπήρξε καμία επίσημη προσέγγιση από καμιά ελληνική ομάδα και καμία συμφωνία. Δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα. Δεν υπήρξε καμία επίσημη προσέγγιση από κάποια ομάδα. Δεν θα κρυφτούμε. Ήρθαν σκάουτερ όχι μόνο από την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Δεν έχει συμβεί το οτιδήποτε. Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι από τα πιο ισχυρά περιουσικά «χαρτιά» που υπάρχουν στο ΑΠΟΕΛ. Από την στιγμή που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του, είναι κάτι που ήθελε και ο ίδιος. Μέχρι τον ερχόμενο Μάιο ο Πιέρος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. »

Για τον Πιατκόφσκι:

«Ευελπιστούμε πως σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα επιτευχθεί η συμφωνία».

Για το γηπεδικό:

«Υπάρχει επίσημη τοποθέτηση πως δεν θα αναφερθούμε δημόσια. Είναι πολύ σημαντικό θέμα που αποτελεί το όνειρο για κάθε ΑΠΟΕΛιστα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Όταν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, τότε θα τοποθετηθούμε».

Για τα έργα στον Αρχάγελλο:

«Σε ότι αφορά το θέμα αναδόμησης του Αρχαγγέλου, έχουμε προχωρήσει σε κάποιες διαδικασίες σε αυτό το τομέα αλλά καλύτερα είναι να περιμένουμε να έχουμε εξελίξεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Διακοπές τέλος, οι ποδοσφαιριστές πήραν τις ανάσες τους και αύριο τους περιμένουμε στον Αρχάγγελο για να αρχίσει η προετοιμασία του αγώνα με την Αναγέννηση».