27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αυτόν θεωρεί πιο επικίνδυνο επιθετικό ο Μπουφόν, είναι κάποιος στον οποίο δέν πάει το μυαλό σας…

Αυτόν θεωρεί πιο επικίνδυνο επιθετικό ο Μπουφόν, είναι κάποιος στον οποίο δέν πάει το μυαλό σας…

By on 28 Δεκεμβρίου, 2016 0 882 Views

Λένε ότι «η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή». Ε, αντιστοίχως η αξία του τερματοφύλακα δίνει δόξα στον επιθετικό που αναγνωρίζει. Πόσω μάλλον όταν ο γκολκίπερ είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν!

Ερωτώμενος λοιπόν για το ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός, ο αρχηγός της Γιουβέντους έμεινε μακριά από τα κλισέ. Προσπέρασε Μέσι, Ρονάλντο, Σουάρες, Αγουέρο, Λεβαντόφσκι και Ντιέγκο Κόστα. Ούτε καν τον συμπαίκτη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν επέλεξε. Και επιχειρηματολογώντας για την άποψή του, απάντησε:

«Αυτή τη στιγμή ο Τζέκο είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός. Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στα πλάνα του Σπαλέτι, τα έχει κατανοήσει απόλυτα και μπορεί να διαπιστώσει κανείς το αποτέλεσμα. Το πιθανότερο είναι ότι απλά χρειαζόταν χρόνο.

Εξάλλου, ακόμα κι αν εξαιρέσεις τις τωρινές εμφανίσεις του Τζέκο, διαθέτει ένα πολύ καλό βιογραφικό που μιλάει για εκείνον. Το να σκέφτεται κανείς ότι έτσι ξαφνικά είχε γίνει ένας μέτριος παίκτης μου ακούγεται λίγο βλακεία».

Ανεξάρτητα πάντως από τις ενστάσεις που πιθανότατα θα έχει κάποιος, η άποψη του Μπουφόν έχει ως σύμμαχο τις φετινές επιδόσεις του Βόσνιου επιθετικού. Αυτές που λένε ότι έχει σκοράρει 17 γκολ σε 23 εμφανίσεις με τη Ρόμα και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Serie A με 12 τέρματα μαζί με τον Ικάρντι.