21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024

«Ποτέ μην λες ποτέ»

By on 2 Ιανουαρίου, 2017 0 688 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κάθοδο του Λούμπος Μίχελς…

«Αν έρχεται στην Κύπρο, έχει ειδοποιήσει άλλη ομάδα και όχι το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας κύκλος που τον ξανακλείνουμε, τον ξανακλείνουμε. Με όλο το σεβασμό προς τα δημοσιεύματα, δεν υπάρχει καμία επίσημη και καμία ανεπίσημη πρόταση. Το πιο αστείο είναι ότι πρόκειται για δημοσιεύματα που αφορούν δύο ομάδες δύο ομάδες (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) που έχουν σκοπό να επενδύσουν περισσότερο από 1.5. εκ. για ένα ποδοσφαιριστή που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην Ευρώπη».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έκανε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Σωτηρίου, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο…

«Ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να έρθει για παράδειγμα ομάδα από Ντουμπάι, Κατάρ, Κίνα και δώσει τρελό ποσό και πείσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που λέμε είναι ότι ο Πιέρος δεν παραχωρείται αυτή τη στιγμή. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να ενισχυθεί και όχι να αποδυναμωθεί».

Για τον Γκνιάτιτς…  

«Δεν έχει υπάρξει τις τελευταίες μέρες καμία προσφορά σε ποδοσφαιριστή για προσθήκη στο ΑΠΟΕΛ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ΑΠΟΕΛ στην ποιότητα».

Για την προτεραιότητα στην ενίσχυση…  

«Σε μια μεταγραφική περίοδο, δεν μπορείς να έχει προσχέδιο. Είναι μια ρευστή περίοδος, αλλάζουν οι προτεραιότητες ανάλογα με το τι θα συμβεί. Θα πρέπει να περιμένουμε τις πραγματικές εξελίξεις. Δεν υπάρχει αυτή η πίεση του χρόνου για να λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε μεταγραφή μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Η ποιότητα της ομάδας μας δίνει το δικαίωμα να κρίνουμε τις περιπτώσεις που είναι ενδιαφέρουσες».

Για τον αγώνα με την Αναγέννηση…

«Προτεραιότητα μας είναι το αυριανό παιχνίδι το πρώτο του 2017 και θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Θέλουμε να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Η Αναγέννηση δείχνει με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ότι έχει κάνει βήματα μπροστά».