26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΚ – Απόλλων: 3Χ3 για τον Απόλλωνα με τον Αυγουστή στον πάγκο, πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο

ΑΕΚ – Απόλλων: 3Χ3 για τον Απόλλωνα με τον Αυγουστή στον πάγκο, πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο

By on 3 Ιανουαρίου, 2017 0 822 Views

Ο Απόλλωνας πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο νέο σπίτι της ΑΕΚ με σκορ 1-3 και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο κάτι που έδωσε τεράστια χαρά στον κόσμο της ομάδας που τραγουδούσε ρυθμικά το όνομα του νέου τεχνικού τους Σ. Αυγουστή.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και έβαλε τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν είχε προηγηθεί με 0-3 μόλις στο πρώτο 25λεπτο, με γκολ των Παπουλή 5’, Μαγκλίτσα 14’ και Ντα Σίλβα με πέναλτι 24’! Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει στο σκορ με τον με τον Τρισκόφσκι στο 27’ . Ο Τρισκόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από πιθανή θέση οφσάιτ με ανάποδο ψαλιδακί μετά από πάσα του Νικόλα Εγγλέζου που κόντραρε σε αμυντικό του Απόλλωνα. Σύμμφωνα με τον κανονισμό ο διαιτητής καλύπτεται πλήρως για την απόφαση του.

Ο Απόλλωνα διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και έφτασε σε μια τεράστια νίκη από κάθε άποψη.

Η ομάδα της Λεμεσού ανέβηκε στους 34 βαθμούς και μειώσε από την πρώτη θέση στους έξι βαθμούς. Στους 39 έμεινε η ΑΕΚ που δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ: Μίνιο, Καταλά, Μοϊσόφ, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Λαμπάν (26′ Άλβες), Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Εγγλέζου (61′ Χαραλαμπίδης), Ακοράν, Τρισκόφσκι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Ζοάο Πέδρο, Γκόμες, Σακέτι, Κυριάκου, Ντα Σίλβα (85′ Ρέινολντς), Μπεντόγια (66′ Σαρδινέρο), Παπουλής, Μαγκλίτσα (77′ Πίεχ).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ορτίθ (4η), Ακοράν, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς / Γκόμες, Μαγκλίτσα (4η), Κυριάκου, Σαρδινέρο.