27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

«Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν ψάχνεις ρεβάνς»

By on 3 Ιανουαρίου, 2017 0 725 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αν υπάρχει πίεση:

«Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας όποιον βρίσκονται σε μεγάλα κλαμπ. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής., αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του και θα έχει και την τύχη μαζί του, θα πάρει το παιχνίδι. Ψάχνουμε μια μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι για να πάρει η ομάδα τα πάνω της, περισσότερο ψυχολογικά».

Για το αν ψάχνει τη ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου:

«Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν ψάχνεις ρεβάνς. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Υπάρχουν παράμετροι, κάποιες συγκυρίες που δεν μπορείς να προβλέψεις πριν το παιχνίδι. Είναι μοιρασμένο στη μέση με τις πιθανότητες να είναι 50-50».

Για την δυναμική της ΑΕΚ εντός έδρας:

«Δεν βλέπεις τα στατιστικά όταν είσαι μεγάλη ομάδα. Για εμάς η πρώτη παρουσία μας στην Αρένα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Είναι σημαντικές οι επιστροφές των Βάλε, Ρομπέρζ, του Σακέτι και του Μάριου που είναι πιο έτοιμος. Υπάρχουν όμως και απουσίες. Ευελπιστούμε πως με την προσθήκη των Σεμέδο και Σέρτζιο θα ενισχυθούμε σημαντικά».

Για τους Γκίε και Βασιλείου:

«Ο Γκίε σε τέσσερις εβδομάδες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά όχι για να αγωνιστεί, πρέπει να δουλέψει στη φυσική κατάσταση. Ο Βασιλείου σε μια εβδομάδα και ο Ψύχας σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του κ. Αυγουστή. Θα μείνουν οι Ντουντού και Μακρίδης που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης».

Για τις σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση:

«Υπάρχει η σκέψη για τρίτη κίνηση, θα την αξιολογήσουμε τις επόμενες μέρες. Ο Σεμέδο είναι στην Κύπρο και περνάει αυτή την ώρα από την διαδικασία ιατρικών εξετάσεων και αν όλα πάνε καλά θα πέσουν οι υπογραφές. Θα είναι και οι δύο στην διάθεση του προπονητή μας για το ντέρμπι με την ΑΕΛ».

Για το τι καθορίζει αν θα γίνει και τρίτη μεταγραφή:

«Τα αποτελέσματα των δύο επόμενων αγώνων θα καθορίσουν αν θα γίνει τρίτη κίνηση ή αν θα προχωρήσουμε σε προσθήκη ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών».

Για τον κόσμο στον αγώνα:

«Μας λυπεί που δεν θα έχουμε μαζί μας το ζωντανό κομμάτι της εξέδρας μας. Το σεβόμαστε. Έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια που μας αναλογούν την Αρένα. Είμαστε σίγουροι πως η φιλοξενία θα είναι άψογη»

Για το αν το ντέρμπι αποτελεί κριτήριο για τον Σοφρώνη Αυγουστή:

«Δεν υπάρχουν κριτήρια για τον Σοφρώνη αυτή την στιγμή. Είναι γερό τεστ για τον ΑΠόλλωνα γενικότερα και τους στόχους του».