27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλειωσαν τα παραμύθια του Μοράις και των παικτών της ΑΕΚ

Τέλειωσαν τα παραμύθια του Μοράις και των παικτών της ΑΕΚ

By on 5 Ιανουαρίου, 2017 0 1399 Views

Καλά πάει η ΑΕΚ Αθηνών από τότε που έδιωξαν τον Κετσπάγια…Τον έδιωξαν μετά τη νίκη με 10 παίκτες στη Λάρισα και με 7 Έλληνες στην σύνθεση της γιατί δεν υπήρχε καλό κλίμα λόγω των φωνών που έβαζε στους παίκτες και δεν έπαιζε η ομάδα την μπάλα που ήθελε ο Μελισσανίδης ενώ δεν χρησιμοποιούσε τον ήρωα της κερκίδας ,Αραβίδη.
Έφυγε ο Κετσπάγια αφήνοντας την ΑΕΚ ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Πήραν τον Μοράις με στόχο η ΑΕΚ να παίζει μπαλάρα και να ανέβει στην κορυφή. Τώρα βρίσκεται μόλις 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή και η εικόνα της στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (0-0) ήταν αποκαρδιωτική.
Για κάμποσο καιρό ο Μοράις πουλούσε το παραμύθι ότι δεν είχε καλή φυσική κατάσταση η ΑΕΚ ,και όλοι περίμεναν την δουλειά του Μοράις στην τακτική να κάνει θαύματα ,αφού ο Κετσπάγια δεν δούλευε σε αυτό το τομέα…Τώρα τέλειωσε το παραμύθι…Ποια φυσική κατάσταση ,ποια τακτική ,ποιος Αραβίδης ,ποιο καλό κλίμα…Όλα πήγαν περίπατο. Μέχρι να αρχίσει ένα νέο παραμύθι όπως τον μύθο του μαρμαρωμένου βασιλιά…
Και αν ρωτάτε ποια θα ήταν η πορεία της ΑΕΚ αν δεν έφευγε ο Κετσπάγια ,σίγουρα αν είχε την στήριξη της διοίκησης θα ήταν πολύ καλύτερη γιατί αυτός ήξερε τις δυνατότητες της ομάδας του και ακολουθούσε τον δρόμο που θα έφερνε τα θετικά αποτελέσματα ανάλογα με τους παίκτες που είχε και όχι με λόγια και με κακομαθημένους παίκτες…Και ας φώναζε παραπάνω από το κανονικό. Δηλαδή τώρα που δεν ακούνε φωνές οι παίκτες πόσο καλύτερα παίζουν?