21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Αργά ή σύντομα θα τα ξαναπούμε

By on 9 Ιανουαρίου, 2017 0 1148 Views

Δήλωση Νίκου Παναγιώτου :
Με την είσοδο του 2017 ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μου θητεία στον πάγκο του Ερμή Αραδίππου. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, μιλήσαμε με τον πρόεδρο, τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε την από κοινού λύση της συνεργασίας μας χωρίς διενέξεις και προσκρούσεις.
Φεύγω σαν φίλος από τον Ερμή Αραδίππου και με χαμόγελο στα χείλη. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα και θα παραμείνω φίλος τόσο με τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και τους οπαδούς της ομάδας που είχαμε μία ιδιαίτερη σχέση.
Στην ζωή είναι ωραίο να κάνεις απολογισμούς αλλά στο ποδόσφαιρο επιβάλλεται. Δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς στην δεύτερη μου θητεία στην ομάδα αλλά οι αριθμοί είναι γραμμένοι εκεί κάτω όπως και τα στατιστικά και ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο κ.Φανιέρο που μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία να δουλέψω στην ομάδα που ως προπονητής απόλαυσα τις μεγαλύτερες μου επιτυχίες.
Θεωρώ ότι πρόσφερα τα μέγιστα στον Ερμή αλλά και ο Ερμής κέρδισε πολλά από την δική μας παρουσία στον πάγκο της ομάδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό μου τιμ που δουλέψαμε σκληρά όλους αυτούς τους μήνες αλλά και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους.
Φεύγουμε και αφήνουμε την ομάδα εντός στόχων και εύχομαι ολόψυχα τον Μάιο να πανηγυρίσει την είσοδο της στην πρώτη εξάδα.
Προσωπικά θα ξεκουραστώ λίγο, εννοείται κάθε εβδομάδα θα πηγαίνω στα γήπεδα γιατί για μένα ζωή χωρίς γήπεδο δεν υπάρχει ζωή και κάποια στιγμή, κάπου, κάποτε, αργά ή σύντομα θα τα ξαναπούμε…