20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024

Μπαράλ και άλλοι δύο για ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ

By on 16 Ιανουαρίου, 2017 0 1335 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά στο γήπεδο αλλά δεν είχαμε κάποια άλλα στοιχεία. Αν το αναλύσουμε ποδοσφαιρικά θα το αιτιολογούσαμε σε σχέση με τον αντίπαλο. Η Δόξα έχει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολύ καλή τεχνική και δυνατότητα να κρατάνε την μπάλα στο γήπεδο. Αυτό το ήξερε ο προπονητής μας, άλλαξε κάποια πράγματα στον τρόπο αντιμετώπισης και στο τέλος κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε ν κάνουμε για να μείνουμε στην κορυφή. Είμαστε ευχαριστημένοι καθώς πήραμε τη νίκη» είπε αρχικά.

Θα δώσετε δυο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα…
«Για να είμαστε ειλικρινείς συνηθίσαμε τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα που πάνε Φλεβάρη τα ευρωπαϊκά αρχίζουν οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές για να μπορεί ο προπονητής να εφαρμόζει τα πλάνα του αναλόγως. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και την κατάκτηση. Με αυτή την προσέγγιση θα πάμε στο πρώτο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό και να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Όλα αυτά έχουν θεωρητική προσέγγιση γιατί η Νέα Σαλαμίνα βελτιώθηκε αρκετά, δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους και την ενδιαφέρει και το Κύπελλο».

Για το όμορφο γκολ του Ντε Καμάργκο…
«Το σημαντικό είναι ότι σκόραραν οι δυο επιθετικοί, ανέβασαν τα νούμερα τους μπορούν να τα ανεβάσουν περισσότερο. Φτάσαμε τα 45 γκολ που είναι σημαντικός αριθμό. Μένουν ακόμα 17 παιχνίδια και είναι επιπλέον αγωνιστικό κίνητρο να σπάσουμε το περσινό ρεκόρ. Έχουμε μια ομάδα που σκοράρει ποικιλοτρόπως και με πολλούς παίκτες».

Για τον Μπαράλ…
«Ο Μπαράλ ήρθε στην Κύπρο, περνά από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα περάσουμε στο κομμάτι των εγγράφων. Αν είμαστε εντάξει σε όλα θα ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής».

Για τον Γιαμπερέ…
«Το σημαντικότερο είναι να περιμένουμε και οι εξελίξεις θα καθορίσουν την πραγματικότητα».

Για ενίσχυση με μέσο…
«Από την αρχή αναφέρναμε ότι θα γίνουν δυο προσθήκες. Η ανάγκη για την τρίτη προσθήκη προέκυψε λόγω της μεταγραφής Καρλάο στην Τορίνο. Η μεταγραφική περίοδος τους Ιανουαρίου είναι περίεργη, ρευστή και απρόβλεπτη. Το λέω αυτό σκιαγραφώντας την αποχώρηση του Καρλάο. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι. Η επιτροπή προγραμματισμού προσπαθεί να ενδυναμώσει την ομάδα. Ολοκληρώθηκαν οι αφαιρέσεις με δυο παίκτες που είχαν ελάχιστο χρόνο όπως Σέρτζιο και Μπρεσάν, ενώ ο άλλος είναι ο Καρλάο. Αν βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν το ΑΠΟΕΛ με τρεις προσθήκες η ομάδα θα είναι σαφώς ενισχυμένη. Αυτός είναι ο στόχος».

Τι γίνεται με τους Αστίθ και Μπερόλιο;
«Ο Αστίθ δεν μπήκε σε κανονικό ρυθμό λόγω ίωσης. Ανέβασε ρυθμούς την περασμένη Παρασκευή αλλά μια δυνατή ίωση τον ανάγκασε να μην βγει στο γήπεδο. Η έλλειψη προπονήσεων κάνει δύσκολη την παρουσία του για το παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Μπερτόλιο θα είναι εκτός».