24 Ιουλίου, 2024
  • 24 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς υπογραφές δεν ισχύει τίποτε για μεταγραφές.Αναμονή για Μιλάνοφ-Βάντερ

Χωρίς υπογραφές δεν ισχύει τίποτε για μεταγραφές.Αναμονή για Μιλάνοφ-Βάντερ

By on 19 Ιανουαρίου, 2017 0 1017 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά και τον Γιαμπερέ:

«Tον τελευταίο καιρό ζήσαμε πολλές πληροφορίες που δημοσιογραφικά δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης αλλά δεν ίσχυε κάτι. Δεν ισχύει τίποτα πριν ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή. Αν δεν μπουν υπογραφές δεν υπάρχει καμία συνεργασία. Διαβάσαμε πως εδώ και δύο μέρες ήρθε παίκτης στην Κύπρο, από την στιγμή που δεν υπάρχουν υπογραφές δεν ισχύει κάτι. Δεν αναφέρομαι στις πληροφορίες, αναφέρομαι στο τι ισχύει. Σε μια μεταγραφική περίοδο μπορούν να προταθούν δεκάδες ποδοσφαιριστές. Από το ενδιαφέρον μέχρι το να υπάρξει κατάληξη σε κάτι, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Κατανοώ την δουλειά του δημοσιογράφου, ο κάθε δημοσιογράφος που αξιολογεί τις πληροφορίες του και τις διασταυρώνει, τις δίνει στην δημοσιότητα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στον κόσμο».

Για τις εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ:

«Αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα εξελίξεων. Αποδείχθηκε και με την απόκτηση του Μπαράλ και με τον Γιώργο Εφραίμ που ανανέωσε. Το θέμα των ανανεώσεων μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Το ΑΠΟΕΛ εξετάζει το καλύτερο για το συμφέρον της ομάδας. Όταν επιδεικνύεις και την ανάλογη υπομονή, τότε η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν εντυπωσίασε η ομάδα αλλά έλεγξε το παιχνίδι. Αυτό που δεν ήταν καλό ήταν πως ήμασταν φλύαροι και μονότονοι στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ διαβασμένη, λειτούργησε πολύ καλά. Από εκεί και πέρα δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα, σημειώσαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα, είχαμε δύο δοκάρια για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Τώρα έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα».

Για τους Μιλάνοφ και Βάντερ:

«Είναι πιο σοβαρή η κατάσταση του Μιλάνοφ, έχει μυϊκό τραυματισμό, θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο. Πονούσε και μετά το τέλος του αγώνα, θα πρέπει να δούμε τι γίνεται. Για τον Βάντερ υπήρξε μια ενόχληση στο γόνατο από ένα κτύπημα. Θα περάσει και αυτός από διαγνωστικό έλεγχο για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος».

Για τον Νικόλα Ιωάννου:

«Έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής, έχει αγωνιστεί μάλιστα με επιτυχία σε δύο θέσεις. Χθες απέδειξε πως είναι και ένας πολύ ταχύς κεντρικός αμυντικός. Εξελίσσεται και έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ:

«Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, θα γίνει ανακοίνωση για την προπώληση του αγώνα. Θα αφαιρεθούν τα 1000 εισιτήρια».